Hur man installerar Billet Galler

Vad gör en bil speciellt är de saker den gör och hur det ser ut. Sådan individualitet saknas när de tre stora biltillverkare producera bilar och lastbilar som ägs av miljontals människor. Däremot kan tillägg av organ kit och skräddarsydd styling separera ett fordon från ett annat. Installera billet galler är ett sådant sätt att uppnå detta. Saker du behöver
VehicleBillet grilleCutting grinderAdjustable wrenchAllen wrenchScrewdriverSocketRatchetPliers
Visa fler instruktioner
1

bort befintliga grillen delar infoga nya billet Fronten. Lastbil ägare kan behöva ta bort hela grillen från kroppen klipp och gängade bultar som håller fast den främre gallret på plats. Börja med att koppla bort batteriet från elsystemet. Vissa galler måste installeras efter avlägsnande av skyddskåpor och kroppsdelar runt strålkastarna och blinkers. Skydda mot kortslutning genom att ta bort batterikabeln från strömkällan.
2

Klipp ut de gamla grillen delar som måste kapas med en handhållen kapning slipmaskin med en slipskiva. Truck galler oftare skärs ut på detta sätt och bil galler avlägsnas separat. Använd den handhållna slipmaskin för att jämna ut ojämna kanter som kan vara kvar efter avlägsnande av ett galler genom att skära genom plast eller metall delar. En riktig klippa och slipa möjliggör nya billet galler att passa i stället lätt och säkras ordentligt. Addera 3

Fäst billet gallret i snitt öppningen med hjälp av bifogade konsoler eller fästen som ingick med valsämnet galler paketet. Klippen är åtdragna med galler ram med självgängande skruvar eller nitar som håller de två delarna. Bil tillämpningar kan innebära att ta ut skruvarna med en skruvmejsel eller insexnyckel för att få den gamla grillen delar ur sina fästen. En billet galler kan komma redo att "bolt on" eller ett extra fäste kan behöva installeras för den nya billet galler kommer fästas för passform. Sätta i och fästa galler på plats är lika viktigt som att plocka ut rätt billet galler att skräddarsy din resa.
4

Slutför installationen av en ny anpassad billet grill genom att ersätta den främre klippet och skyddande beläggningar runt kylaren och strålkastare av fordonet. Använda samma kropp fästen, dra åt och fäst varje bit. Eftersom den främre delen av ett fordon är mottagliga för däck skaka och knuffas från dåliga vägar, kan billet galler lossas från sin position, vilket gör säkerheten av gallret beror på tätheten av alla säkra ankare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87826.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.