Body Kits & effekter marken

Att köpa en bil i dessa dagar betyder inte nödvändigtvis att du måste ha fastnat med samma bil för resten av sitt liv. En eftermarknad bodykit eller marken effekter kan dramatiskt förändra bilens utseende. Den bästa delen om satsen och effekterna är att du kan lägga till eller lämna bort något som du inte gillar. Båda är helt anpassningsbara och är idealiska alternativ för människor som vill ha ett visst märke eller modell, men inte vill att deras bil ska se ut som alla andra. Med marken effekter, kan du välja vilken typ av stötfångare bäst skulle passa ditt fordon och som skiljer den från andra. Dessutom marken effekter ger bilen utseende glida längs vägen eftersom det verkar att sitta lägre. Betydelse

Bil entusiaster och ägare tycker ibland att ändra sina import-fordon för att likna dem i filmer, såsom "The Fast and the Furious", medan andra gillar att vända sina lastbilar i gatan lastbilar eller förändra sina stadsjeepar till något rakt ut av en musikvideo. Lägga marken effekter på ditt fordon kan få det att se snabbare, även om det har skett några ändringar gjorts under huven.
Funktion

köpa en eftermarknad marken effekter kit för din bil kan ge din bil det utseendemässigt av att vara lägre än den faktiskt är. Detta kit är det bästa sättet att uppnå det utseende utan att behöva skära fjädrar eller modifiera fjädring på fordonet. Medan kostnaden för en mark effekter kit är inte billig, omarbeta upphävandet av ett fordon kan bli ännu dyrare. Body kit, å andra sidan, lägga till olika former till bilens kropp genom att erbjuda anpassade stötfångare, spoilers och fendrar som är till skillnad från fabriken bitar.
Identification

Du kan köpa antingen en hel kropp kit, eller bara delar av satsen, om du vill göra din bil projektet i etapper. En sex-piece bodykit kommer att kosta ungefär $ 1,500, plus frakt, beroende på vilket år och göra av ditt fordon. Satsen innehåller sidokjolar, främre ersättare fascia, bak ersättare fascia och side-kjol bak övre paneler. En 10-delars kit kommer att kosta ca $ 2100 plus frakt och omfattar alla delar i de sex-bit och stil flare paneler. Jämfört med att köpa bara sidokjolarna, som löper ungefär $ 270 per styck, kan det vara värt att köpa ett kit, såvida du inte har pengar direkt, i vilket fall, överväga att spara upp till satsen. Det kommer att spara pengar i det långa loppet.

Marken effekter kit, å andra sidan, kan köra allt från $ 425 till $ 850, och ibland mer, beroende på märke, modell och årsmodell på ditt fordon. De vanligtvis inte säljs i bitar, dock. En marken effekter kit levereras med frontspoiler, sidokjolar och bakkjol.
Funktioner

Mest marken effekter kit och byggsatser kropp består av polyuretan som är av reaktionen formsprutade sort. Detta innebär att materialet är hållbart och tål vardagens slitage. Dessutom är vissa företag använder en film formsläppning gjord av vax, vilket gör det lättare att förbereda bitarna för målning. Majoriteten av kit är utformade med fabriken hårdvara och fästpunkter i åtanke. Detta gör installationen enklare och ger din bil ett fabrikstillverkat utseende, i motsats till en eftermarknad look. Beroende på företaget, de flesta kit kommer med en livstids garanti så länge de delar som utsätts för normal användning på väg och inte missbrukas. Tänk på att de flesta kit kommer omålad, men vissa företag erbjuder att måla bit för att matcha din bil för en extra kostnad. Detta kan springa så mycket som $ 500, så det är inte ett billigt alternativ.
Överväganden

Installera en marken effekter kit är inte ett lätt jobb att göra. Du måste först veta hur man tar bort de bitar som kommer att bytas ut. Detta kräver en del kunskap om hur man gör kroppen arbeta. Dessutom måste du veta hur du byter paneler på ditt fordon, samt stötfångare och spoilers. Om inte korrekt installerad, kommer de delar lossna och falla av. Om köpte för exakta året för din bil, bör marken effekter delar som du lägger passa perfekt. Det finns alltid en chans att du kommer att behöva sand eller fil något ner för att få den att passa, dock. Efter installationen, fordonet sannolikt kommer att behöva målas så alla delar passar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87827.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.