Vad är kostnaden för Vinyl Wrap en bil?

Vinyl omslag av en bil är ett relativt billigt sätt att dekorera en bil. Vinyl bil wraps oftast används för marknadsföring eller reklam används av företag och organisationer som vill etablera sin gemenskap närvaro. Vinyl bil omslag anses ofta vara ett mycket bättre alternativ än målning, som målning är dyrare och permanent, medan vinyl bil wraps kan tas bort. Kostnaden för en vinyl bil wrap varierar beroende på priset på vinyl, designarbete, tryckning och installation. Creative Design Work

Priset på en vinyl bil wrap kan variera beroende på om du använder stock art från bilens omslaget katalog, ge din egen logotyp och konstverk eller begäran designarbete från bilen omslaget. Begära designarbete, naturligtvis, kommer att öka kostnaderna för en vinyl bil wrap, på grund av den tid som deltar i konstruktion, ritning och korrekturprocessen.
Råvaror

En av de primära kostnaderna för att ha en bil insvept i vinyl är kostnaden för råvarorna. Den vinyl säljs av kvadratmeter, ökar priset på linda en större bil. Tålig vinyl kostar normalt mellan $ 12 till $ 16 per kvadratmeter, medan billigare kalendrerat vinyl säljs för $ 5 till $ 8 per kvadratmeter. Spendera mer på vinyl kommer att leda till ökad hållbarhet, samtidigt välja kalandrerad vinyl för tillfälliga projekt möjliggör kostnadsbesparingar.
Utskrift

När designen har varit slutförts och bevis har godkänts av kunden, är designen skickas till skrivaren. Kostnader för utskrift varierar beroende på komplexiteten i designen, storleken på bilen och hur många färger som ingår i tryckprocessen. En design som täcker sidorutor eller bakruta kräver utskrift på speciella perforerad vinyl, vilket ytterligare ökar kostnaderna.
Installation

helt installerat, kan en vinyl bil wrap kosta från så lite som $ 2.500 till $ 4000 eller mer. Du bör inte försöka installera din egen wrap vinyl bil, eftersom effekten av bilen wrap mycket minskar efter brister. Installation, ibland ut på externa företag, kräver en grundlig rengöring och förberedelse av bilens yta och en mycket noggrann tillämpning av vinyl, inklusive utjämning av rynkor och detaljerad trimning av kanterna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89564.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.