Hur man installerar en draganordning på en Corolla

Toyota Corolla är inte känd för sin dragkapacitet, men det betyder inte att du inte kan dra en liten släpvagn med en. Om du funderar på att flytta lägenhet möbler eller kanske bara dra en kanot till och från sjön, lägga ett skumt att din Corolla är en lätt modifiering att göra. Bilen redan kommer med gängade insatser för en hake, är så installationen ganska lätt, med den enda komplikationen är den tunga vikten av skumt. I det här fallet är projektet fordonet en 2008 Toyota Corolla, men processen är liknande för andra året Corollas också. Saker du behöver
Jack
Jack står
Spray smörjmedel
Stålborste
Dragkrok kit
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
3/8- tums momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Applicera sprayen smörjmedel till svetsmuttrar på rambalkar bakom ryggen stötfångaren, sedan använda stålborste för att rensa ut insidan av nötterna. Genom att göra detta, kommer du att ta bort eventuell rost som kan finnas i nötter, och gör installationen enklare.
3

Lyft skumt upp under fordonet, glider passagerarsidan av hitch över slutrör, och genom att använda avgaserna som en vilopunkt så att du kan spärra den andra sidan på plats med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och-sockel, samt den medföljande hårdvara. Dra inte hela vägen, lämna det löst tills den andra sidan är fastskruvad på plats
4

Bolt passagerarsidan av skumt att ramskenorna med den medföljande hårdvaran och 3 /. 8-tums ratchet, förlängning och uttag.
5

Vridmoment ned hårdvaran med 3/8-tums momentnyckel, utbyggnad och uttag, enligt de specifikationer som medföljer dragkrokssatsen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88116.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.