Vad gör svingarm Sliders göra?

Så länge motorcyklar har två hjul som de kommer att falla omkull vid någon tidpunkt, antingen medan statisk eller under förflyttning. Svingarm skjutreglage, utformade för att passa alla fabrikat av motorcykel märken och modeller, skydda de mest viktiga och känsliga komponenter på en motorcykel chassi och axel område. Swingarm Slider storlek och form

svingarm reglagen är små peg-liknande knoppar som har den allmänna profil ett dörrhandtag eller timglas. De har har två tjocka, runda ändar med en skåra eller ett spår i mitten. Ett genomgående bult dissects mitten av ratten, bulten är försänkt i ena änden och gängad på den andra änden för insättning i den bakre ramen eller svingarmen av en motorcykel. Sliders finns i olika längder och tjocklekar, beroende på motorcykeln modellen, och finns i basfärger som rött, gult, svart, grönt och blått.
Design och komposition

svingarm reglagen har klockformade eller avfasade runda ändar, som avser att möta utåt från motorcykelns ram. Vissa reglagen har härdat plast-gummi konstruktion, medan andra material som delrin används. Mest svingarmen reglagen har kärnor aluminium billet för hållbarhet och styrka. Slider bultar finns i olika längder och storlekar, med 6 och 8 mm diameter som är mycket vanligt. Svingarmen skjutreglage kan sträcka sig utåt från ramens 2 inches eller mer.
Svingarmens Attachment

svingarmen reglagen har en enda genomgående bult, infälld i ena änden och gängad på den andra änden för att fästa till axlar och svingarmen ramar. För mindre-axliga motorcyklar, swingarms utrustade med lång stav bultar som går genom axeln området och ansluter på båda ändar. De skruvskallar har gemensamt stjärna eller Allen designer. Swingarms kan monteras på formplåten, eller monteras på en viktig komponent som är en del av ramen. De kan också monteras direkt i ramen metallen.
Svingarm Funktion

Swingarms, då fastskruvad motorcykelns ram, sträcker sig förbi axelmuttern att ge en stel kontaktyta mot vägbanan i händelse av ett oavsiktligt fall-over, eller en stöttepelare under en rörlig olycka när cykeln faller över på hastighet. De skyddar områden på den bakre ramen som den undre kåpa, axel och axelns mutter, fälg och ibland kopplingshuset. Utformningen av en svingarmen ger dem möjlighet att bryta under svåra kraft, utan att överföra stress till svingarmen ram. De har tillräckligt stark konstruktion för att absorbera ljus till medeltunga effekter genom att kasta material och glider längs en vägyta.
Alternativ funktion


grund av den unika groove design och styvhet svingarmen, är det ofta används som en bakre motorcykel stand-plattform, som helt stöder vikten av det bakre chassi och hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89638.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.