Hur man lägger ett Body Lift på en lastbil

En kropp hiss kan ge en lastbil bättre markfrigång. Detta kan vara en fördel om du måste köra på ojämna vägar. En hiss kan du också lägga större däck på lastbilen för bättre vikt support. För att installera en hiss på din lastbil, följ anvisningarna nedan. Instruktioner
1

Ta bort alla muttrarna som stöder gummiblocken förbinder chassi och kroppen. Dessutom avlägsna vattnet slangen som ansluter till motorrummet samt kylaren. Koppla loss bränsleslangarna som separata chassit från kroppen. Lossa bränsletankens slang.
2

Koppla bromsledningarna och ta bort styrstaget från växellådan och den anslutande enheten. Ta bort stötfångaren. Kontrollera att du har kopplat alla kablar från ramen och kroppen.
3

Jack upp kroppen cirka 7 inches från ramen. Ta bort alla bultar från stöden. Detta inkluderar bultarna placerade inuti huvuddelen (minst sex skruvar). Du måste lyfta mattan för att hitta dem.
4

Ta av stödblocken och installera hissen blocken. Sänk domkraften långsamt så att blocken och kroppen ansluta. Fortsätt att placera de nya bultarna på plats och se till att de är åtdragna.
5

Använd fästet som följde med lift kit och sätta kylaren på plats igen. Använd en slang förlängning för att ansluta alla pausen och bränsleledningar på plats igen. Fäst den nya styrstaget till växellådan och kopplingen. Ta flytten adaptern från hissen satsen och placera stötfångaren.
6

Dubbelkolla att se till att du har kopplas alla ledningar, rör och slangar. Se till att du har skärpt alla bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87795.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.