Hur du ansluter Subwoofers i en 2000 Dodge Intrepid

Subwoofers är de bästa högtalarna för att ge bas till din 2000 Dodge Intrepid ' s stereoljudet. Dörrpanelen och bakre högtalarna däck är tillräckliga för att ge hög och mid-range ljud, men en subwoofer ' s stora storlek gör den idealisk för att producera den bas som kompletterar ljudupplevelsen. Du kommer att behöva installera en förstärkare för att driva de subs eller installera aktiva subwoofers. Denna artikel kommer att beskriva installationen av en förstärkare och två subwoofers. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Förstärkare
Subwoofers
Speaker wire
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Intrepid genom att dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarens ' s sida av fordonet. Flytta till motorrummet.
2

Använd en 10 mm skiftnyckel för att lossa skruvarna som håller de negativa och positiva batterikablarna på sina respektive batteripolerna.
3 < p> Ta den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen och vila bort den från batteriet. Lyft den positiva klämman batterikabeln från den positiva inlägget och placera terminalen förstärkaren ringen på den positiva batteripolen. Avkastning den positiva batterikabeln till terminalen och dra den till den ledande posten med skiftnyckel.
4

Ta bort säkringen från ringen terminalen säkringshållaren. Anslut strömkabeln till ringen terminalen och mata den om brandväggen och in i kabinen i Intrepid.
5

Använd ett trim verktygspanel bort att bända mitten streck trim panel från stereon dockan på Dodge instrumentbrädan. Ta bort dekorpanelen att avslöja stereo fäste.
6

Ta bort skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentbrädan och koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av försäljningsställen.
7

Anslut Intrepid ' s stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut kopplingskablarna från förstärkaren kabelsats i lämpliga kablar till kabelnätet adaptern.
8

Anslut kabelnätet adaptern i fabriken stereo. Mata amp ledningarna genom baksidan av stereon dockan och ner till golvet på passagerarsidan ' s sida av Dodge.
9

Skjut stereo tillbaka in i stereo montering dockan och ersätta två skruvar på sidorna av däcket. Placera kåpa på instrumentbrädan och tryck ordentligt för att fästa den mot instrumentbrädan.
10

Placera förstärkaren i bakluckan på bilen. Flankerar två subwoofers bredvid förstärkaren för enklare anslutning.
11

Route strömkabeln från batteriet (via ringkabelsko) längs föraren ' s sida av fordonet och in i trunk område genom de bakre sätena.
12

Fastställa patchkablar till förstärkaren längs passagerarsidan av fordonet för att undvika störningar från strömkällan kablage.
13

Anslut strömkabeln och kablar patch i lämpliga ingångar på förstärkaren. Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren ' s jordpunkt och en skruv eller bult i bakluckan på Intrepid. Använd ett trim verktygspanel bort att lyfta mattan i lastbilen för att lokalisera en lämplig jordpunkt. Varje bult eller skruv direkt ansluten till fordonet ' s ram kommer att fungera som en tillräcklig grund. En av högtalarkablarna in högtalarkabeln utgången på förstärkaren
14

Infoga. Anslut den negativa ledningen till den negativa ingången på den första subwoofer. Anslut den positiva ledningen till den positiva ingången på den första sub.
15

Anslut en högtalarkabel från den negativa ingången av den första subwoofern och anslut den till den negativa ingången av den andra subwoofern.

16

Anslut högtalarkabeln från den positiva ingången på den första subwoofer till den positiva ingången på den andra subwoofer. Återgå till batteriet.
17

Byt negativa klämman batterikabeln över Intrepid ' s negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln ' s klämma med 10 mm nyckel. Byt ut säkringen i ringen terminalen ' s säkringshållare och stäng fordonet ' s huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81610.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.