Lägga till AUX till en CD-spelare

Lägga till en AUX-ingång till bilens CD-spelare kommer att öppna din stereo upp till många möjliga anslutningar. Du kan använda en AUX-ingång för att ansluta en MP3-spelare eller satellit radiomottagare till din bil utan att behöva en huvudenhet som har förmågan inbyggd Du har två alternativ när du lägger till en AUX-uttag: du kan använda en FM-sändare eller en FM-modulator . FM-modulator är överlägset bättre alternativ, eftersom det tillåter dig att ansluta din AUX-ingång direkt till din CD-spelare mot överföring over-the-air med en mindre tillförlitlig FM-sändare. Saker du behöver
Wrench
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huva för att komma åt batteriet. Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln på negativa batteripolen med en skiftnyckel. Flytta kabeln från batteriet för att förhindra kortslutning i elsystemet under installationen.
2

Ta bort CD-spelare från bilens stereo docka genom att följa instruktionerna som finns i bilens reparationshandbok.

3

Koppla loss antennkabeln och stereo anslutningar ledningar från uttagen på baksidan av enheten. Var noga med att pressa frisättningsmekanismer på kontakterna innan du drar ledningarna från utloppen om bilen är utrustad med den funktionen.
4

Anslut ledningsnätet adaptern i uttagen på baksidan av CD spelaren. Anslut bilens stereo ledningar kontakter i adaptern bly-kontakter. Leta ledningen adaptrar för extra komponenter (antingen märkta på adaptern eller schematiskt i adaptern manual). Anslut FM-modulator kontakterna i lämplig adapter leads.
5

Anslut bilens antenn kabeln till antenningången på FM-modulatorn. Anslut antennen bly från FM-modulatorn till antennuttaget på baksidan av CD-spelaren.
6

Dra AUX kabeln från FM-modulatorn i handskfacket intill stereo montering dockan. Tuck FM-modulatorn lådan i den bakre delen av dockan om det finns gott om utrymme. Om det inte finns tillräckligt utrymme i baksidan av stereon dockan, placera hela modulatorn i handskfacket.
7

Byt CD-spelare i instrumentpanelen stereo docka och ersätta alla paneler avlägsnas under avlägsnandet av enheten. Se reparationshandbok för installationsanvisningar. Återgå till bilens batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln lampan tillbaka runt bilens negativa batteripolen. Dra kabeln till batteriet ledningen med skiftnyckel. Stäng huven och återgå till insidan av bilen för att testa installationen.
9

Slå på CD-spelaren.
10

Tune CD-spelaren till det börsnoterade frekvensen på FM-modulatorn eller i den bifogade manualen. Anslut en AUX-källa till FM-modulator ledning. Spela upp innehållet på den extra komponenten och justera volymen på CD-spelaren för att höra innehållet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81680.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.