Hur Hook Up Hem högtalare i en bil

Koppla ihop hem högtalarna i bilen är bara nödvändigt om du inkluderar ljudenheter du vill inuti som inte kommer att ansluta till den huvudsakliga stereo, t.ex. en MP3-spelare eller CD-spelare, Om bilen inte har en. Du kommer inte få bra ljud ur hemmet högtalare kopplad till bilstereon eftersom stereon inte kommer att producera tillräckligt med ampere. Upphakning hem högtalare är en fråga om att hitta rätt plats för dem och ansluta dem med vanliga stereo kablar till dina tilläggsutrustning. Saker du behöver
Externa musikspelare
Hem högtalare
Koaxial ljudkablar
Självhäftande /kardborrband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats att montera högtalarna. Om de är tillräckligt små, kan du fästa dem till toppen av instrumentbrädan med klisterremsor så länge de inte blockerar något liknande krockkuddarna. Andra platser kan innehålla baksätet (om du inte har många passagerare) eller golvbrädor med kardborrband.
2

Installera musikspelaren (er) i bilen. Den övre delen av instrumentpanelen är din bästa platsen här. Om du även något större som en vanlig CD-spelare, lagra den på en stol och se till att den har en fjärrkontroll.
3

Anslut spelare och högtalare. Detta kräver vanligen mini-koaxialkablar som har de enskilda tunna pluggar med två svarta band över dem, Om du ansluter mer än en högtalare, behöver du en koaxial splitter kabel. I vissa fall behöver du fulla RCA-kablar med de röda och vita kontakterna.
4

Tuck kablarna bort där de inte kommer i vägen för allt annat i bilen. Kör dem längs sidokanterna av trim och mot den nedre kanten av vindrutan. Du kan fästa dem med eltejp eller något liknande.
5

Kontrollera att det finns ström till högtalarna (och de enheter som de är anslutna till). Om de var utformade som bärbara enheter, kan de använda batterierna. Annars får en cigarettändare adapter som har den exakta typen av spänning kontakt för dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80550.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.