Hur installerar jag en AVIC-F700BT Stereo i en Toyota Sequoia?

Många Toyota Sequoia ägare väljer att ta bort fabriken stereo och ersätta den med en eftermarknad däck som är mer kraftfull. Dessutom nya huvudenheter har också ett större antal ingångar såsom en för din iPod. När du väljer en stereo för att installera, är det viktigt att välja en som kommer att passa väl in i instrumentbrädan. Pioneer AVIC-F700BT är en dubbel DIN storlek, och kommer att passa in i instrumentbrädan på din Sequoia perfekt, utan att det behövs ändringar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Kabelstam adapter
Lödkolv
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa terminalen på ditt batteri för att undvika elektriska stötar.
2

Lokalisera silver trim som är runt din mätare i förarsidan streck. Klämmer sig fast listen och dra ut den mot dig. Det finns inga skruvar som håller det, men du måste dra den ordentligt. Börja med den vänstra sidan och arbeta dig fram till den högra sidan. Du bör nu ha alla delar av streck runt dina borttagna mätare.
3

Grip instrumentbrädan trim som är rätt nedanför klimatkontroll. Återigen, dra den ordentligt bort för att ta bort den från instrumentbrädan.
4

bort hela panelen klimatkontroll genom att ta tag i vänster sida och dra det mot dig. Det finns inga skruvar som håller fast den här panelen.
5

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast radion till resten av instrumentbrädan med en 10 mm hylsa.
6

Slide den gamla radion ur uttaget. Du måste koppla loss selar från baksidan av det genom att trycka in på deras låsa flikar. Du kommer också att behöva ta makten och sladdar antenn.
7

Löd trådarna från din kabelnätet adaptern till kontakten på din AVIC-F700BT. Alla av trådarna kommer att vara färgkodad för att matcha. När du har lödda dem, kom ihåg att linda anslutningarna med eltejp.
8

Anslut slutet av din kabelnätet adaptern till sele som du kopplade från den gamla stereon. Anslut änden av selen som följde med AVIC till baksidan av AVIC.
9

Anslut din makt och linjer antenn på baksidan av AVIC-enheten.
10 < p> Skjut din AVIC-enheten i facket som din gamla radio ockuperade och fäst den med de fyra skruvarna.
11

Ersätt alla dina trim enheter genom att knäppa dem på plats i exakt motsatt ordning som du isär dem.
12

Anslut minuspolen på batteriet.
13

Se till att din nya stereo fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82552.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.