Hur man installerar en stereo i en Cheva S10 Pickup

Chevy S-10 ägare som väljer att uppgradera sin fabrik enhet stereo huvudet har gott om eftermarknaden stereo enheter att välja mellan. När du har valt och köpt din nya stereo däck, köpa de nödvändiga adaptrar för den nya enheten. Du kan välja att ha stereon installeras av en professionell eller installera det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
7 mm hylsa
Ratchet
Faceplate adapter
GM antenn adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Dra spaken Huvlås under chaufför-side instrumentbräda. Flytta till framför lastbilen och öppna motorhuven. Lossa den negativa klämman batterikabeln med 10 mm hylsnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till insidan av S-10.
2

Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av rattstången med 7 mm hylsa och spärrskaft. Ta bort skruven bulten på toppen av förarens instrumentpanel. Dra den nedre instrumentpanelen bort från den vänstra sidan av instrumentbrädan. Avlägsna skruven bakom panelen. Ta den högra sidan av instrumentbrädan och dra bort från S-10 s instrumentbräda. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen för att skilja den helt från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvbultar på vardera sidan av fabriken radio med hylsa och spärrskaft. Skjut däcket stock stereo från instrumentbrädan stereo docka. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ställ fabriken stereo undan.
4

Skjut GM eftermarknaden stereo fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av adaptern. Anslut stereo ledningar kontakterna på adaptern kablage leder. Anslut antennkabeln till GM antenn adapterkabel.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i signalingångarna på baksidan av den nya stereon. Sätt i GM antennkabeln leder till FM /AM-antenningång på baksidan av eftermarknaden stereo.
6

Skjut stereo i fronten adaptern. Skjut in enheten i instrumentbrädan tills den snäpper på plats. Rikta den undanträngda instrumentbrädan mot instrumentbrädan. Tryck ordentligt runt kanterna på panelen för att knäppa den på plats.
7

Byt skruvbultar på sidorna av styrstången och ovanför förarens instrumentpanel med hylsa och spärrskaft. Återgå till Chevy batteri.
8

Byt grundstötningen kabelns klämma på den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82061.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.