Lägga till en AUX jack till en bil

Bilägare som vill ansluta olika eftermarknaden delar bilstereo till deras fabrik stereoanläggning kan göra detta genom att lägga till en AUX-uttag för deras system. Det är enklast att köpa en FM modulator för att ansluta externa enheter via AUX-uttaget. FM-modulator kan du ansluta enheten via stereon uttag på baksidan av stereon. Du kan välja att ha FM-modulator installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
Wrench
Shop manual
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och ta bort den negativa batterikabeln från batteriet. Ställ in kabeln åt sidan för att förhindra kortslutning av fordonets elektriska system under tillsatsen av AUX-uttaget. Flytta till passagerarens Fordonets hytt.
2

Ta fabriken stereo. Rådfråga butiken för instruktioner som är specifika för avlägsnande av bilens stereo däck. Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar från baksidan av enheten.
3

Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av beståndet stereo.
4

Anslut de två ledningarna kontakterna från FM-modulatorn till lämpliga ledningar i kabelnätet adaptern. Konsultera kabelhandboken sele adapter eller följ färgkod på själva adaptern för korrekt kopplingspunkter.
5

Placera huvudsakliga rutan för FM-modulatorn på baksidan av bilens stereo docka. Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme på baksidan av dockan, mata in enheten i handskfacket bredvid stereon dockan.
6

Mata FM modulator bly kabel i handskfacket. Byt ut stereon i bilens instrumentbräda stereo docka. Se verkstadshandbok för installationsanvisningar för just din bil. Återgå till batteriet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka över den negativa batteripolen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82201.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.