Hur man tar bort radion från en Subaru Outback Legacy

Radion (huvudenhet) på en Subaru Outback Legacy är monterad i instrumentpanelen ovanför mittkonsolen. Om din fabrik utrustade radio är trasig, kanske du vill byta ut den. Dessutom eftermarknaden företag erbjuder direkt-fit enheter Reservhuvud för bättre ljudkvalitet eller så kan du spela MP3-spelare via högtalarsystemet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Höger vinkel stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla jordledningen från batteriets minuspol genom att lossa skruven och dra klämman från den negativa polen.
2

Lokalisera shifter trimplatta, vilket är den plastplatta runt växelspaken. Sätt platt skruvmejsel mellan bakre delen av plattan och mittkonsolen. Bänd baksidan av plattan uppåt sedan dra den bakre delen av fordonet för att ta bort det. Addera 3

Dra ut de två skruvarna i botten av den lilla koppen precis framför växelspaken . Lyft koppen rakt upp för att ta bort det.
4

Dra askkoppen koppen framåt och tryck ner på framsidan av koppen för att frigöra den från huset. Ta sedan bort en skruv på baksidan av höljet och de två skruvarna på toppen. Dra askkoppen bostäder från instrumentbrädan.
5

i parkeringsbromsen. Sätt in nyckeln i tändningslåset, och satte transmissionen i enheten.
6

Ta bort kåpa som omger radio och kamin styrenhet. Börja längst ner, med hjälp av en platt skruvmejsel och försiktigt bända kåpa bort från instrumentbrädan. Var försiktig så att du inte skadar trim panel.
7

Ta bort de fyra skruvarna som ansluter radion till stålram, med rätt vinkel stjärnskruvmejsel och vara noga med att inte tappa skruvarna.

8

Dra ut radion från instrumentbrädan.
9

Koppla selen radion ledningar genom att koppla bort plasten ledningar kontakten från baksidan av radion. Trampa kvarhållningsfliken med handen och dra kontakten på baksidan av radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80691.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.