Hur man installerar en Blaupunkt

Blaupunkt gör en mängd olika komponenter bilstereo för varje nivå av konsument. Fordonsägare som vill byta ut sina system fabriken stereo med en eftermarknad Blaupunkt enhet kan välja mellan flera kompatibla modeller. När du har valt huvudenheten för att passa dina behov, köpa de nödvändiga adaptrar för att ansluta däck till din bil. Du kan välja att få installationen hanteras av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan spara pengar genom att installera det själv. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Repair manual (för just din bil) katalog Kabelstam adapter
Flat skruvmejsel
Insättningshylsan (medföljer stereoanläggning) katalog
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen för att komma till batterikablarna. Ta den negativa batterikabeln från batteriets minuspol för att förhindra kortslutning i elsystemet under installationen. Ställ in kabeln åt sidan och flytta till fordonets insida.
2

bort däcket fabriken stereo om du inte redan har gjort det. Läs i manualen reparationsinformation för särskilda förfaranden för att ta bort bilens huvudenhet. Koppla loss antennkabeln och stereo-kontakter ledningar från baksidan av stereoanläggning. Ställ däcket åt sidan.
3

Skjut Blaupunkt stereo installation hylsan till bilens stereo docka medan du drar i stereo ledningar och antennkablarna genom hylsan. Skjut hylsan hela vägen in i dockan, och vik metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Adaptern gör att du kan ansluta olika fordonens stereo ledningar till uttagen på baksidan av den nya stereon.
5

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttag på höger sida av Blaupunkt bakpanel. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på det nedre vänstra hörnet på baksidan av stereon.
6

Skjut in enheten i installationen hylsan tills den låses på plats. Du kommer att höra hörbara "klick" när stereon sitter ordentligt i bilens instrumentbräda stereo docka. Byt instrumentbrädan paneler och andra delar som togs bort för att ta ut fabriken stereo. Se reparationshandbok för steg specifika till ditt fordon. Återgå till bilens motorrum.
7

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Dra åt skruven på kabelns klämma med en skiftnyckel eller tång och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82464.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.