Hur man kör två uppsättningar av talare från One Amp

Anslut flera högtalare till en enda förstärkare i ett av två sätt: via seriekoppling eller parallell kabeldragning. Seriekoppling refererar till när förstärkaren är ansluten till de två högtalarna i en loop - en tråd ansluter förstärkaren till den första talaren, ansluter en annan den första högtalaren till den andra högtalaren, och den tredje tråden ansluter den andra högtalaren till förstärkaren . Med parallella ledningar, är förstärkaren ansluten till den första talarens negativa och positiva ingångar och andra högtalare är ansluten till den första talarens negativa och positiva ingångar. Impedansen, eller last, påverkas på olika sätt för varje krets. Saker du behöver
Högtalarkabel
Förstärkare
Högtalare
Visa fler instruktioner
seriekoppling
1

Anslut förstärkaren till stereon och batteriet . Montera förstärkaren under ett säte eller i bakluckan på bilen.
2

Infoga högtalarkabeln i den positiva utgången på förstärkaren. Anslut högtalarkabeln till den positiva ingången av den första talaren.
3

Connect högtalarkabeln till den negativa ingången av den första högtalaren och till den positiva ingången på den andra högtalaren.

4

Anslut högtalarkabeln till den negativa ingången av den andra högtalaren och den negativa utgången på förstärkaren.
parallell kabeldragning
5

Infoga högtalare tråden i den negativa utgången på förstärkaren och anslut den till den negativa ingången av den första talaren.
6

Infoga högtalarkabeln i den positiva utgången på förstärkaren och anslut den till den positiva ingången av den första högtalare.
7

Anslut högtalarkabeln från den negativa ingången hos den första högtalaren till den negativa ingången av den andra högtalaren.
8

Connect högtalarkabeln från den positiva ingången hos den första talaren till den positiva ingången av den andra högtalaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81650.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.