Hur man installerar Satellite Radio i en 2005 Ford Mustang

Bil satellit radiomottagare ger dig möjlighet att njuta av satellit innehåll på språng. Skillnaden mellan satellitradio och mycket mer utbrett FM /AM-formatet är innehållet. Innehållet erbjuds av satellitradio leverantör är oftast kommersiell fri och ocensurerad. Mångfalden av musik är ett annat sätt på vilket satellitradio är annorlunda. Du kan välja en genre av musik genom att välja en kanal som är specifika för en viss typ av musik. En bil-ljud nybörjare kan installera satellit radiomottagare i 2005 års Ford Mustang i minuter. Saker du behöver
Satellite kit radioanläggning (med FM-antenn förlängare) katalog Spritservetter (tillval) katalog beklädnaden Tool Review Eltejp
Visa fler instruktioner
Antenn Set-up
1

Park Mustang i ett område som erbjuder direkt siktlinje mot himlen. Den satellitmottagare behöver en ohindrad till satelliten för initiering efter installationen.
2

Ta bort plastskyddet från satellitmottagaren antenn och tråd.
3 < p> Placera den magnetiska antennen på huven åtminstone 3 inches från kanten av huven. Det rekommenderade läget är 3 inches bort från den bakre vindrutan med tråden riktad mot baksidan av Mustang. Tre inches av metall som omger antennen i alla riktningar är den lägsta standard för att säkerställa kvalitet mottagning.
4

Dra antennkabeln längs den bakre vindrutan sömmen och ner till vänster på glaset. Stoppa in kabeln i fogen med en kåpa verktyg.
5

Öppna Mustang bål och dra kabeln i bagageutrymmet. Placera en remsa av eltejp på kanten av lastbilen utrymme där antennen kommer in i stammen för att skydda den från skador.
6

bort mattan för hand på vänster sida av bagageutrymmet att dölja antennkabeln. Dra kabeln från baksidan av lastutrymmet genom baksätet och i kabinen i fordonet. Byt ut mattor.
7

Lay antennen ledningarna längs dörröppningen till framsidan av Mustang. Använd gapet mellan dörröppningen och golvet i fordonet för att dölja tråden. Addera Satellite Radio Receiver Mount Set-up
8

Ta bort plastkåpan över mottagarens docka mount. Monteringen kommer att ha ett lim avsett att hålla sig till den främre vindrutan. Placera den klibbiga sidan av fästet mot insidan av vindrutan på en plats som inte kommer skymmer sikten när du kör.
9

Placera mottagaren på dockningsstationen. Dockan kommer säkert hålla mottagaren på plats. Vinkla mottagaren mot dig för enkel syn på den främre displayen.
10

Anslut nätadaptern till uttaget märkt "power" på sidan av mottagaren.

Anslut antennerna
11

Anslut antennkabeln från den bakre vindrutan antennen till antenningången på sidan av mottagaren. Anslut FM antennförlängare
12

in uttaget på sidan av mottagaren mittemot ineffekt.
13

Dra FM antennförlängare till höger på instrumentbrädan. Använd veck i instrumentbrädan för att dölja tråden för ett mer professionellt utseende.
14

Placera FM-antennen extender suganordningarna på den främre vindrutan. Mustang s FM-antennen sträcker sig från huven på den högra sidan av fordonet. FM-extender skall löpa parallellt med den antennen. Kontrollera att FM-förlängare antenntråden är spänd mellan de två sugställen på insidan av vindrutan.
Sista anslutningarna och aktivering
15

Anslut nätadaptern till cigarettändare och slå på mottagaren.
16

Tune stereon till en ledig radiofrekvens. Använd inställningskontrollen i ansiktet av satellitmottagare för att anpassa det till exakt samma frekvens.
17

Vrid volymen hela vägen ner på satellitmottagaren och upp på bilens stereo. Om statisk hörs, välj en annan ledig frekvens.
18

Kontakta din satellit leverantör radiotjänst och aktivera din tjänst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81562.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.