Hur man tar bort en bilradio på en Mazda

I lager stereo i de flesta bilar erbjuder några förbättringar, och den äldre bilen blir, ju äldre tekniken i stereo brukar vara. Eftermarknad däck erbjuds idag har Bluetooth, navigering eller ens DVD förmåga, en stark kontrast till däck lager tejp. Men innan du installerar ett nytt däck, måste du först ta bort lager modell. I det här fallet är projektet fordonet en 2003 Mazda MP3, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
liten skruvmejsel Begagnad Mazda radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

lokalisera plastpluggarna på ytterkanterna av beståndet stereo. Ta bort pluggarna med en skruvmejsel, vilket kommer att avslöja två hål staplade ovanpå varandra per sida.
2

Placera en radio borttagningsverktyg till ena sidan av stereon, glider ändarna av verktyget i hålen visade i steg 1. Upprepa denna process för den andra sidan av stereon, driver både tills du hör ett klickande ljud. Addera 3

Håll verktygen radio borttagning i varje hand och skjut dem mot mitten av stereo. Dra däck ut av verktygen, tills den är fri från instrumentbrädan.
4

Steady stereon i ena handen och dra kablaget och antennkabeln med den andra handen. Ta sedan bort stereon från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80962.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.