Hur du ansluter Kenwood huvudenheter till en Amp

Bilstereo entusiaster eftertrakta den kraft och prestanda som erbjuds av eftermarknaden komponenter bilstereo. Två av de viktigaste eftermarknaden tillägg är huvudenheten och förstärkaren. Den stereo och förstärkare är ansvarig för att ge signalen till högtalarna. En Kenwood huvudenhet och förstärkare kommer att ge en stark signal till bilens högtalare. Mer makt innebär ett starkare och tydligare stereo. De nödvändiga adaptrar och kablar för att ansluta Kenwood däck till förstärkaren erhålles från en förstärkare kabelsats. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
förstärkare kabelsats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens negativa batteripolen. Använd en skiftnyckel för att lossa bulten som håller kabeln till den negativa inlägg. Ta bort kabeln och ställ bort den från batteriet tills förstärkaren är ansluten till Kenwood stereo.
2

Ta Dash paneler som behövs för att komma åt förstärkaren ledningar i stereo montering dockan. Rådgör med din bilens reparationshandbok för förfaranden för att få tillgång till bryggan. Addera 3

Samla förstärkaren ledningar i dockan. Förstärkaren ledningar består av en signal kabel och en turn-on bly kabel.
4

Anslut de två kablarna i kabelnätet adapter. Adaptern kommer ha märkning för att illustrera där amp ledningarna skall anslutas. Förstärkaren ledningar och kabelnätet adaptern har plast kontakter som passar ihop.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av Kenwood stereo. Uttagen för kablar är placerade på höger sida av Kenwood bakpanel. Skjut in anslutningarna utloppen tills de snäpper på plats. För kablage som har frigöringsmekanismer, skjut kontakterna i utloppen tills de mekanismer snäpper den säkrade positionen.
6

Installera Kenwood huvudenhet i instrumentpanelen stereo docka för fordonet.

7

Placera den negativa batterikabeln klämma runt bilens negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabeln till posten med nyckeln. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81508.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.