Hur man tar bort Navigation i en Lexus ES 330

En Lexus ES300 har många tillgängliga alternativ, inklusive ett navigationssystem som är installerat i stället för fabriken stereo . Ett navigationssystem anses vara en lyxartikel , men du kanske inte vill ha det i bilen . Du kan ta bort navigering däck och ersätta den med en annan modell , att bli av med hela navigationssystemet i processen . Saker du behöver
Hook Tool Review 1/4-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Skjut en krok verktyg mellan en /c kontroller och instrumentbrädan. Dra sedan verktyget mot dig för att frigöra klämmorna som håller den på plats på instrumentbrädan. När det är ur instrumentbrädan , dra ledningarna till A /C -kontroller , sedan ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt fyra skruvarna på undersidan av navigationsenheten med 1/4- tums ratchet , förlängning och uttag . Två av dem är väl synlig i instrumentpanelen , är de andra två dolda upp och bakom fronten för navigering huvudenheten .
3

Dra navigationsenheten mot dig att släppa klippen på toppen av stereo. Dra den mot dig , dra sedan ut alla kablar och både antenn leder med händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81100.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.