Anvisningar för Pioneer DEH-P6800MP

Pioneer DEH-P6800MP är en enhet bilstereo. Den innehåller en CD-spelare med integrerad iPod-stöd, och styrs på ett sätt som kommer att vara bekant för longtime iPod-användare. Det beror på att dess huvudsakliga mittknappen fungerar som den klassiska iPods klickhjul. Enheten kan också styra satellitradio, spela MP3-skivor, och har en FM /AM-radio. Det kostar runt $ 250 (på maj 2011). Pioneer kommer också med en fjärrkontroll. Instruktioner
1

Välj källan. Den huvudsakliga runda knappen i mitten av DEH-P6800MP väljer AM /FM radio, satellit radio, CD eller iPod. Tryck på knappen för att växla mellan källorna.
2

Vrid källan botten för att styra volymen. Vrid vredet åt höger för att öka volymen, vrid det åt vänster för att sänka volymen.
3

Tryck på "Öppna"-knappen längst upp till höger på däcket. Detta kommer att öppna enheten så att du sätter in en CD. Stäng däck när du är klar.
4

extra inställningar med hjälp av "framåt /bakåt /upp /ned"-knappen. Detta är den stora knappen med de fyra pilarna. Detta styr navigering i menyer, rörelse framåt och bakåt av spår på CD-skivor och "Seek"-funktion för radion.
5

Ändra förinställda radiokanaler med knapparna märkta 1-6. De åt också skivor för CD-växlare (om det är monterat.)
6

ändra Equalizer med "EQ"-knappen. Cykel trots olika EQ förinställningar eller välj "Custom" och använd "framåt /bakåt /upp /ned"-knappen för att justera bas, mellanregister och diskant, tillsammans med fader och balans. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82701.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.