Hur man installerar en Dubbel DIN i en PT Cruiser

Fabriken stereo däck i PT Cruiser är redan en dubbel-DIN stereo däck. Ägarens som vill byta enhet fabriken huvudet med en enkel-DIN-enheten kommer att behöva installera en frontplatta adapter för att fylla i det extra utrymmet. Installera en dubbel-DIN-byte kräver korrekt installation kragen. Du kan köpa de nödvändiga adaptrar och byta din PT Cruiser system fabriken stereo med en dubbel-DIN eftermarknaden enhet på under en timme. Saker du behöver
Wrench
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Dubbel-DIN-installation krage
Visa fler instruktioner
1

Raise PT Cruiser huva. Lossa skruven säkra negativa klämman batterikabeln till batteriet terminal med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till det inre av fordonet.
2

Vinkla klimatkontroll ventilerna uppåt och ta bort skruvarna i botten av varje ventil öppning med en Phillips-skruvmejsel. Greppa toppen av trim panelen som omger stereon montering och dra bort det från instrumentbrädan.
3

Koppla de två ledningar kontakterna från baksidan av panelen och ställ den åt sidan.

4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo däck med skruvmejseln. Skjut stereoanläggning från instrumentpanelen stereo docka och koppla stereo ledningar och antennkabeln bly från uttagen på baksidan av enheten. Ställ enheten stock huvudet åt sidan.
5

Skjut dubbel-DIN-installation krage i PT Cruiser s vakanta stereo montering dockan. Dra stereo och antenn kablar från baksidan av dockan på framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av det nya däcket. Skjut stereon i instrumentpanelen stereo montering dockan tills den låses på plats inom anläggningen kragen.
7

Placera instrumentbräda trim tillbaka panelen över stereon montering. Anslut klimat och varningslampan kontakter ledningar till uttagen på baksidan av panelen. Tryck ordentligt runt kanterna på panelen snäpp tillbaka den takt på PT Cruiser instrumentbräda. Byt ut skruvarna inuti ventilerna med skruvmejseln. Återgå till batteriet.
8

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Dra åt skruven för att fästa kabeln på batteripolen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82593.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.