Hur du ändrar Radio i en 1997 Jeep Wrangler

Från fabriken, kom en 1997 Jeep Wrangler med en AM /FM-stereo med kassettdäck. Tekniken har förändrats en hel del under åren sedan, men inte alla har pengar att gå ut och köpa en exklusiv eftermarknaden stere. Svaret är att köpa en fabrik stereo från en bil återvinnare eller haverera gården med de funktioner du vill, till exempel en CD-spelare. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Factory ersättare stereo
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera tunna, liggande panel som sträcker sig över den övre delen av instrumentpanelen, precis vid vindrutan. Använd skruvmejsel för att bända upp panelen och lossa clipsen.
2

Skruva loss de två Phillips-skruvar överst på instrumentpanelen, i centrum. Detta kommer att frigöra den övre halvan av instrumentpanelen bezel som omger stereon.
3

Öppna askkoppen. Det finns en silver flik på toppen av askkoppen. Tryck ned den med tummen och dra ut askkoppen av instrumentbrädan. Bakom magasinet är en Phillips-skruv, ta bort den med kryssmejsel
4

Dra radio bezel bort från instrumentpanelen att släppa klippen.. Sedan unbolt fabriken stereo, med 1/4-tums Ratchet och uttag, och dra ut kablarna från baksidan.
5

Anslut ledningarna till baksidan av ersättning stereo, sedan skruva in placera med 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut instrumentbrädan tillbaka på plats och skruva in den igen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Skjut den smala remsan tillbaka på toppen av instrumentbrädan, sedan installera askkoppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81031.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.