Hur man lägger i en JVC CD-spelare

JVC huvudenheter kommer i ett sortiment av storlekar och kapacitet. Oavsett om du byter ut en felaktig däck lager stereo eller uppgradera till ett mer kraftfullt system, det finns JVC-modeller som kan uppfylla dina behov. Du kan få de nödvändiga adaptrar och installera JVC CD-spelaren själv. Saker du behöver
Kabelstam adapter bur
Installation (medföljer Sony huvudenhet)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets negativa batteripolen. Lossa bulten på kabeln med en skiftnyckel och lyfta kabeln från batteriet. Ställ kabeln åt sidan för att undvika kortslutning av bilens elsystem under stereo ersättare.
2

Ta fabriken stereo. Konsultera reparationshandboken för anvisningar. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet stereoanläggning.
3

Skjut JVC stereo installation kragen till vakanta stereo montering dockan. Vik flikarna vid öppnandet av buren utåt med en platt skruvmejsel för att fästa den i dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av buren.
4

Anslut stereo ledningar i adaptern kablage bly kontakter. Anslut adaptern ledningsnätet i motsvarande uttag på baksidan av Sony stereoanläggning. De stereo ledningar uttag är placerade på höger sida av stereons baksida. Antennen utlopp ligger på det nedre vänstra hörnet på stereons baksida. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget.
5

Skjut Sony huvudenhet i installationen buren tills den snäpper på plats. Byt paneler och andra instrumentbrädan paneler som togs bort för att ta bort fabriken stereo. Se handboken för den slutliga installationen steg. Återgå till batteriet.
6

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till terminalen med skiftnyckel. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81831.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.