Hur man byter högtalarna i en Camaro

Oavsett om din Camaro är ny eller gammal, är chansen att de fabriksinstallerade högtalare är inte så bra. Med det överflöd av val i ersättning högtalare, avgör vilket märke och stil för att köpa kommer att vara mycket svårare än den faktiska ersättningen. Innan du tar bort några högtalare, se till att Camaro är avstängd och det finns ingen ström går till stereon. När du har din ersättare högtalare i handen, kommer det verkliga arbetet tar mindre än en halvtimme. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Replacement högtalare
Hylsnyckelsats
Fjäderstiftet borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta högtalargallret täcker av från akterdäck genom att försiktigt bända upp dem med spetsen på skruvmejsel. När de tas bort, kommer du att ha tillgång till de skruvar som håller högtalarna på plats.
2

Ta bort skruvarna med Philips skruvmejsel, lyft sedan högtalarna upp från hålen för hand. Var försiktig så att du inte skadar kablarna som du lyfter ut högtalarna.
3

Lossa högtalarkabeln från de gamla högtalarutgångar och fäst den på terminalerna för de nya högtalarna. I äldre Camaros, kanske högtalarkabeln lödas på plats. Du kan bryta lodet enkelt med skruvmejsel genom att skrapa över den med spetsen av bladet. Var försiktig att göra detta så att du inte punktera någonting med skruvmejseln. När du har anslutit kablarna till nya högtalare, gå till steg 4.
4

Ställ in nya högtalare i högtalaren håligheter och installera skruvarna, sedan placera gallren tillbaka över högtalarna och försiktigt knacka ner dem på plats med handen.
5

Demontera infästningarna i förardörren panel med Philips skruvmejsel, om du har en äldre modell, eller socket set, om din Camaro är en nyare modell .
6

Använd trim verktyget stift borttagning för att ta bort trim nålar som håller botten av förardörren panelen till dörren. När du har trim stiften ut, lyft luckan uppåt och bort från dörren. Om du har makt fönster och lås, koppla växlarna innan du drar luckan bort från dörren helt. Ställ luckan åt sidan.
7

Använd Philips skruvmejsel eller Hylsnyckelsats att skruva högtalaren från dörren. Lyft ur högtalarna i sin hålighet, koppla ur den och sedan ansluta den nya på samma sätt du anställd förändra akterdäck högtalarna.
8

tillbaka skruvarna som håller högtalaren på plats och installera dörrpanelen på baksidan av hur du tog bort det. Upprepa denna procedur på passagerarsidan dörren när du är klar med förardörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80885.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.