Hur Haka jag upp en DEH-45DH Pioneer CD-spelare?

Pioneer DEH 45DH är en av de "särskilda fit" CD-spelare erbjuds att rymma nontraditionally stora stereo montering bryggor. Annat än den ovanliga storleken på stereo däck, är kabelanslutningar anslutna på samma sätt som vanliga stereoanläggningar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Insättningshylsan
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort jordkabeln från den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller fast kabeln klämman till den ledande posten med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från klämman och ställ den åt sidan tills Pioneer däcket är installerad.
2

Skjut en anläggning hylsa i bilens stereo montering dockan. Skjut hylsan i öppningen i instrumentbrädan tills framsidan av buren är nivå med öppningen av dockan. Vik metallflikarna på ärmen entré utåt med en skruvmejsel.
3

Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av monteringen dockan. Anslut stereo ledningar i adaptern kablage leder. Konsultera adapter handbok för exakta anslutningslägen.
4

Anslut de två ledningarna från kabelnätet adaptern i uttagen på högra sidan av däcket bakpanel. Koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" i nedre vänstra hörnet av CD-spelarens baksida.
5

Skjut in enheten i installationen hylsan tills den låses på plats. Byt ut alla streck paneler som du tog bort för att extrahera fabriken stereo. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81770.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.