Hur man installerar en 1997 Honda Accord Stereo

Förbättra ljudet i din 1997 Honda Accord genom att installera en helt ny stereo är lätt. Oavsett vilka alternativ stereon har, kommer det nästan alltid vara en uppgradering till fabriken stereon, lägga kraft och sunda alternativ förbättring. Saker du behöver
Stereo
Kablage
Dash kit
stjärnskruvmejsel
krympslang
Lättare
Wire strippor
Wire caps
Show Mer Instruktioner
Ta bort Factory Radio
1

Öppna mittkonsolen, och du kommer att se två skruvarna i botten. Skruva dem båda.
2

Ta drycken facket och skruva ytterligare tre skruvarna. Mittkonsolen är nu löst nog att flytta.
3

Dra mittkonsolen tillbaka några inches för att exponera två skruvar under plasten delen av växelspaken. Ta bort dessa skruvar.
4

Dra askkoppen ur instrumentbrädan, och du kommer att se en mer krysskruven. Ta bort den här skruven och dra av plasten panelen runt fabriken stereo.
5

Lokalisera metallbricka under fabriken fickan (nedanför stereo), och dra ut den ur instrumentbrädan. Det kommer att finnas två skruvarna som håller den på plats, ta bort dem, och sedan dra ut stereon ur instrumentbrädan. Du måste koppla ur ledningsnätet som är ansluten till baksidan av radion.
Installera de nya Stereo
6

Montera dash kit, som visas i instruktionerna. Sätt den i instrumentpanelen där du just tog stereo ut. Det kommer att finnas en rektangulär öppning, och en nedanför ficka. Öppningen är där radion går.
7

Säkra streck satsen genom att skruva i en skruv i askkoppen, och två i öppnandet av panelen.
8

in metallburen som följde med stereon i öppningen ovanför fickan. Se till att passformen är jäms med fickan. Med hjälp av en skruvmejsel, böja metall flikarna uppåt, som håller metallen bur på plats.
9

Start kabeldragning stereo kablage till kabelnätet. Matcha trådar för varje färg tills alla kablar är ihopkopplade. Till exempel, om du hittar en lila ledningen kommer från eftermarknaden kabelnätet, koppla in den i en lila tråd från fabriken sele. Du är inte vidröra någon av trådarna i instrumentbrädan på detta steg, är du helt enkelt kabeldragning den nya stereon till kabelnätet.

För anslutning av dessa kablar du vill placera en bit krympslang över en av trådarna, Skala ändarna, vrid båda ändarna och dra krympslangen över de exponerade metalldelar av de två ledningarna. Värm krympslangen med en tändare tills det krymper och bildar en tät bindning mellan de två trådarna. När du gjort korrekt, kommer du inte att kunna dra trådarna isär.
10

Anslut eftermarknaden sele till fabriken kontakten, och sätter på radion igen i instrumentpanelen. Om du hittar trådar som inte har en match, vara säker på att begränsa dem så att ändarna inte exponeras. Exponerade trådar är det som orsakar kortslutningar och elektriska problem.
11

Arbeta i omvänd ordning för att sätta streck tillbaka tillsammans. Radion kommer inte att vara säker i instrumentpanelen tills streck sätts ihop igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81192.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.