Hur man installerar en radio i en C6 Corvette

En populär uppgradering för C6 Corvette är att ersätta radion. Eftermarknad radioapparater erbjuda en förbättring över fabriken förstärkaren finns i Corvettes radio. Du måste se till att den nya radion du köper är kompatibel med din Corvette. I vissa fall kan du behöva en adapter så att din nya radion kommer att ansluta till fabriken ledningsnätet. När du har tagit bort den gamla radion, måste du veta hur man installerar den nya enheten. Saker du behöver
Adapter Skruvmejsel plug
(korsningspunkt) katalog Ny radioenhet
Visa fler instruktioner
1

Anslut antennkabeln på baksidan av radioenhet i ingången märkt för antennen.
2

Anslut elkontakten från fabriken sele på baksidan av radion. Vissa radioenheter för Corvette kan kräva en adapter som ska komma med din nya radio. Anslut nålas kontakten på fabriken ledningsnätet i kontaktomvandlare och anslut sedan den elektriska kontakten på baksidan av radion.
3

Skjut radion i instrumentpanelen för C6 Corvette . C6 har fyra monteringshålen som håller radion. Radion måste ha fyra monteringshål också. Vissa radioapparater kan använda en monteringsadapter för att se till att radion passar ordentligt i C6 streck. Trä skruvarna för att fästa radion i instrumentpanelen.
4

Knäpp trim bezel över radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80764.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.