Hur man installerar en bil Amp

Installera en förstärkare i bilen kommer att drastiskt förbättra din ljudkvalitet och volym även om fabriken högtalarna. Förstärkaren kommer vanligtvis att du lite mer kontroll över bilens ljud, eftersom de flesta förstärkare kommer med en inbyggd equalizer. Installera förstärkaren i bilen är ganska enkelt när du vet vad du gör. Saker du behöver
Förstärkare
Förstärkare kabelsats
Wire strippor
Wire crimpers
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för din förstärkare. För tydlighetens exempel kommer vi att anta att du har valt stammen som din förstärkare plats.
2

Kör trådarna radiosignal från din stereo till din förstärkare på den motsatta sidan av bilens batteri. Om batteriet är centralt beläget, plocka vardera sidan. Addera 3

Dra blå fjärr ledaren, som vanligtvis är en mycket-liten-mätare tråd, från radiomottagaren till bålen. Dra denna tråd på andra sidan av bilen.
4

Fäst robusta tråd (8 gauge eller större för de flesta förstärkare) till bilens batteri med hjälp av de beslag som kommer med din förstärkare kabelsats . Sedan rutt här strömkabeln till din trunk på samma sida av bilen som fjärr bly.
5

Strip 1/2 tum av isoleringen från marken tråd för att fästa till din förstärkare.

6

fästa en ring eller spade på den andra änden av jordledningen, och sedan använda en självgängande skruv och fäst jordkabeln direkt till kroppen av din bil.
7 < p> Säkra din förstärkare i bagageutrymmet genom att skruva fast den i kroppen eller någon annan plats.
8

Anslut signalkablarna, makt, jordkabel och avlägsna bly till din förstärkare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80396.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.