Hur man installerar en subwoofer i en Acura Tl

Hondas lyxigare linje av fordon, Acura bilar och stadsjeepar, kommer med en mängd olika system bilstereo alternativ. Acura ägare kan välja mellan CD-spelare och MP3-kapabla däck, eller pekskärm DVD navigering displayer som hanterar de flesta digital musik sourcing. För att få ut det mesta av Acura s ljudsystem, kan bilstereo entusiaster lägger eftermarknaden subwoofer för att hantera de lägre tonerna av ljud och ge sitt fordon med ett komplett utbud av Sonic uttryck. Du kan ha en ljud tekniker från en eftermarknad återförsäljare installerar din subwoofer, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
5/16-tums uttag med 10-tums förlängning
Ratchet
Kabelstam adapter
Förstärkare kabelsats
Drill
Gummigenomföring
Trim panel borttagning Tool Review 10 millimeter skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort den jordade kabeln från Acura batteri. Använd en 10 mm skiftnyckel för att lossa kabelns klämman och ta bort den från den negativa batterikabeln post.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till pluskabeln på batteriet. Anslut ledningarna strömförsörjningen till ringen terminalen.
3

Borra hål i brandväggen till insidan av TL hytt. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kablage.
4

Dra elkabeln från fordonets front till stammen. Ta dörrpanelerna som håller mattan på golvet i Acura. Lay ledningarna under mattan och ersätta panelerna för hand.
5

bort stereon. Dra panelen bakom gaspedalen fri från Acura fotutrymmet paneler för hand. Dra mattan tillbaka för att avslöja de bultarna i stereo fäste. Ta bort de två skruvarna med en 5/16-tums sockel, en 10-tums förlängning och en spärrfunktion.
6

Dra stereo från instrumentbrädan dockan. Ta tag i anslutningar på baksidan av stereon av plast tråd bindemedel och dra dem från stereon. Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter. Anslut kablarna i kabelstammen adaptern till stereon.
7

Anslut turn-on bly (ingår i förstärkaren kabelsats) och kablarna patch till kabelnätet adaptern. Kör patchkablar och turn-on leda till stammen av fordonet under mattan, på motsatt sida av fordonet som elkabeln.
8

tillbaka stereon till sin docka. Sätt tillbaka de två skruvarna under fordonet pedaler. Byt ut mattor och paneler. Panelen kommer att snäppa på plats för hand.
9

Anslut patchkablar, nätkabeln och turn-on leder till driven subwoofer i bakluckan på lämpliga uttag.

10

Byt ut klämman jordkabel runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en 10 millimeter skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80853.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.