Hur Wire en After Market Stereo i en 1998 Mustang

En av de vanligaste eftermarknaden tillägg till varje fordon är uppgraderingen till stereon. Den 1998 Ford Mustang är ett fordon som konstruerats för att göra uppgraderingen relativt enkel. Du kan välja att få installationen utförs av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller du kan utföra bytet själv, och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Faceplate monteringssats
10 mm nyckel eller 10 mm hylsa och spärrskaft
Kabelstam adapter
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från minuskabeln av Mustang batteri. Den jordande kabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten för grundstötningen kabelklämma.
2

DIN hålen är de vertikalt inriktade hål på vardera sidan av ansiktet i stereo. Sätt i Ford DIN avlägsnande verktyg i båda hålen i fabriken stereo tills de låses på plats.
3

Dra Ford DIN borttagningsverktygen utåt (för att frigöra den fjäderbelastade lås) och sedan mot dig. Fabriken stereo kommer att glida framåt. Dra stereo ut att komma till anslutande viragrupper i baksidan av stereon.
4

Dra ut anslutningskabeln grupperna på baksidan av den stereoanläggning för hand. Grupperna ansluta stereon till batteriet, förstärkare, högtalare och antenn.
5

in och skjut kit fronten installation på plats. Mata viragrupper genom ryggen. Fronten kommer att klicka på plats när den är helt sittande. Detta kommer att göra det möjligt för nya stereo att sitta i stereo docka, som din nya enheten inte kommer att ha Ford DIN verktyget fäste.
6

Anslut viragrupper från Mustang till en universell kabelnät adapter . Anslut anpassade viragrupper till nya stereo (ordning anslutning spelar ingen roll).
7

Skjut den nya stereon i fronten monteringssats ram tills helt insatt.
8

Anslut jordkabeln till batteriet. Placera klämman jordkabel runt minuskabeln. Dra åt bulten med en 10 mm nyckel. Bulten måste skärpas bara till den grad att klämman inte kan flyttas över ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80701.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.