Hur man installerar en stereo i en Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country är en av de populära minivans Chrysler kom till framträdande under 1980-talet. The Town & Country är den exklusiva modellen i lineupen med förbättrad komfort och bekvämligheter. Uppgradering av stereo i en Town & Country modellen mellan 1996 och 1999 tar några grundläggande verktyg och ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejslar
Chrysler monteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa kabeln på batteriet. Fäst tråden noga att hålla den från att röra vid något metallföremål.
2

Lokalisera två skruvarna på toppen av trim som omger Town & Country stereo och ta bort dem. Öppna askkoppen och dra trim under radion ut att exponera två skruvar. Ta bort skruvarna och dra trim bort från instrumentbrädan.
3

bort skruven på varje sida av radion och dra huvudet enheten ur instrumentbrädan. Koppla kablarna bakom stereon och låt dem hänga från framför öppningen.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga tråden och ansluta den gröna jordledaren till skruven på baksidan av öppning i instrumentpanelen.
5

Skjut den nya radion i Chrysler monteringskit. Sätt i adaptern kabelnät och antennen in i baksidan av den nya stereo och skjut hela anordningen i instrumentbrädan. Se till att inte klämma kablarna samtidigt som du trycker huvudenheten på plats.
6

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa högtalarna och kontroller av den nya stereon. Säkra radion i instrumentpanelen med den ursprungliga skruvarna och byt ut resterande trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80456.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.