Hur man köper de bästa subs för bilstereon

Om du vill få mer basljud ur bilstereon, det finns massor av alternativ på marknaden för att möta detta behov. Subwoofers kommer i en mängd storlekar och en rad material. De finns även i många former, inklusive runda, fyrkantiga och trekantiga. Att få rätt subs för din bil är en fråga om att hitta en sub med rätt mängd kraft och en bra låg frekvens till ett pris du har råd. Instruktioner
1

Bestäm var du ska sätta subwoofers. Mindre bilar har mindre utrymme, så du kanske måste ge upp en del bas för att hålla rummet i bilen. Subwoofers kommer i vanliga storlekar på 8, 10, 12 och 15 tum.
2

Tänk på att ju större subwoofern, den lägre frekvensen. Några musikaliska genrer, såsom techno, är fulla av lågfrekventa toner.
3

Bestäm om du vill ha ett ljud som är djupare eller renare. En stor sub kommer att producera en djupare baston, men två mindre subs kommer att ge dig ett klarare ljud. Så, om du vill ha djup, gå för en 12-tums högtalare. Om du vill ha klart ljud, välja två 8 - eller 10-tums högtalare
4

uppmärksam på hur känslig din subwoofer.. Högre känslighet är bättre. Det innebär att du får mer bas med mindre makt.
5

Titta på den maximala effekt RMS. Detta är den mängd kraft subwoofern kan ta. Ju mer makt, desto mer ljud. Men, för att ge sub saften som den behöver, måste du köpa en förstärkare, som kommer att lägga till din totala kostnad och tar upp mer plats i bilen.
6

Välj konen typ som är rätt för dig. Subwoofer koner är gjorda av många material. Strut är billigare, lätta och snabba att svara, men de är sköra i jämförelse med syntetiska eller komposit koner. Om du tror att dina subs kommer att hanteras ofta, betala lite mer för en mer hållbara material, som aluminium eller kvarts.
7

köpa de bästa subs i din budget. Få subs med hög känslighet, bra maximala effekt och en hållbar kon, om du har råd. Betala lite mer kommer att hålla dig från att vilja uppgradera dina subs senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80542.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.