Hur man installerar ett batteri Kondensator

Installera en kondensator i din bilstereo installationen kommer att förbättra ljudkvaliteten i ditt system när spelas högt. Kondensatorer fungera som en reservoar, eller inline batteri till din bilstereo förstärkare. Vid utmatning stark bas signaler, kommer din förstärkare kräver mer ström än vad som kan komma genom kabeln från bilens batteri. Att ha en kondensator inline med din förstärkare och batteri gör att överskott av makt att dras från kondensatorn när så krävs, i egenskap av ett slags reservkraft lagringsenhet när det behövs. Installationen är enkel, så länge några riktlinjer följs. Saker du behöver
Kondensator
Skruvmejsel
bilens ljudsystem med förstärkare
2 1-meters längder av förstärkarens strömkabel
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla den positiva kabeln från bilens batteri.
2

Leta förstärkaren för bilens ljudsystem, och koppla den positiva ledningen vid terminalen på förstärkaren.

3

Anslut nätsladden direkt till den positiva polen på kondensatorn.
4

Anslut ena änden av en 1-fots längd förstärkarens effekt kablage till den negativa polen på kondensatorn och den andra änden till en fast negativ jord i bilen. Varje ren metall yta eller bult av bilen kommer att vara en effektiv marken.
5

Anslut ena änden av den andra 1-fots längd förstärkarens effekt kablage till den positiva polen på kondensatorn och den andra änden till den positiva effekt på förstärkaren.
6

Montera kondensatorn ordentligt till antingen bil eller något fast i bilen för att hindra den från att röra sig under körning.
7

Anslut den positiva batterikabeln till terminalen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82703.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.