Hur man installerar en Mazda CD-spelare i en Toyota Camry

Installera en ny CD-spelare till din Toyota Camry kan förbättra ljudkvaliteten och maximal volym och kan också lägga till funktioner som MP3-stöd och in-dash navigationssystem. Medan många Camry ägare väljer att köpa eftermarknaden CD-spelare, är det också möjligt att använda en fabrik-specifikation CD-spelare från ett annat fordon, t.ex. en Mazda, att uppgradera cd-spelaren i en Camry. Om du gör det kommer att kräva ett kabelnät specifik modell och år av Mazda fordon och en monteringssats specifikt till året av Camry. Saker du behöver
Kablage för Mazda CD-spelare (beroende på fordon och år) katalog Monteringssats för Camry (beroende på år) katalog Wire strippor
eltejp
Skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Strip en 1/2-tums längd av elektrisk skärmning från varje elektrisk tråd på ledningsnätet genom att placera trådarna i 18-gauge spår av ett par av kabelskalaren och drar i kabelskalaren mot slutet av tråden. Om de elektriska ledningar på Mazda CD-spelaren inte har den nakna elektrisk tråd utsatt, upprepa detta steg med dessa kablar.
2

Tvinna de elektriska ledningarna från ledningsnätet tillsammans med trådarna från Mazda CD-spelare. Referens ledningar guider från både ledningsnätet och CD-spelaren för att avgöra vilka trådar som behöver anslutas. Ledningar som delar en funktion skall anslutas till varandra. Vissa kablar kan inte ha en match, beroende på vilka funktioner i Mazda CD-spelaren.
3

Wrap varje enskild elektrisk anslutning med eltejp. Se till att fullt ut täcka upp varje avsnitt av utsatta ledningar så att eltejp berör skärmningen i båda ändarna av förbindelsen. Om det finns några trådar som inte har en partner, fullt linda ändarna av dessa trådar i eltejp.
4

Skjut Mazda CD-spelaren in i monteringssats till Toyota Camry. Vissa monteringssatser har flikar som måste dras ut för att hålla CD-spelaren på plats. Konsultera monteringssatsen instruktioner under detta steg för att säkerställa att CD-spelaren är ordentligt fastsatt i monteringssatsen.
5

Anslut Mazda CD ledningsnätet till det elektriska systemet av Camry. Ledningsnätet ska ansluta direkt till Camry elsystem port.
6

Anslut antennkabeln till antennkabeln springa bak för Mazda CD-spelaren.
7

Skjut Mazda CD-spelare, innesluten i monteringssatsen, i CD-spelaren kortplatsen på Camry instrumentbrädan.
8

Dra åt skruvarna som håller Mazda CD-spelaren i Camry instrumentbräda med en skiftnyckel . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82555.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.