Hur man installerar en radio i en 95 Explorer

I lager stereo i en 1995 Ford Explorer var en AM /FM-radio, med en CD-spelare eller bandspelare tillgängliga. De stereoapparater har blivit lite föråldrad sedan dess, med funktioner som HD-radio, navigation och Bluetooth blir standard på vissa nyare fordon. Om du uppdaterar Explorer med en ny eftermarknad stereo, kan du lägga till dessa funktioner till din SUV samt höja andrahandsvärdet på bilen. Saker du behöver Begagnad Ford radio borttagning verktyg
Fordonsspecifika dash kit
fordonsspecifika ledningar sele
Aftermarket stereo
platt skruvmejsel
avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Infoga en av Fords nycklar radio borttagning i de två vertikala hål på höger sida av beståndet stereo och tryck den på plats tills det gör ett klickande ljud. Upprepa på vänster sida av stereon. Dra tangenterna ut mot baksätet samtidigt trycka dem mot backspeglarna och ta bort stereo från instrumentbrädan. Koppla ledningarna till stereon.
2

Strip off 1/8-tums av avskärmning från ändarna av varje tråd på fordonsspecifika kabelnätet och selen som ingår med eftermarknaden stereo. Anslut varje matchande färg på varje sele tillsammans, med hjälp av en blå skarvförbindning och crimpers tråd.
3

Installera fordonsspecifika dash kit i instrumentpanelen genom att trycka den på plats. Sätt metallburen medföljer eftermarknaden stereo i bilen-specifika dash kit och fäst den på plats med platt skruvmejsel.
4

Anslut sele som du gjorde i steg 2 i selen innanför instrumentbrädan, anslut sedan den andra änden till baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut eftermarknaden stereo i instrumentbrädan tills den klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81654.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.