Hur man ställer en Prestige Alarm

Prestige billarm är stöldskyddande system som används för att skydda din bil när du är borta. När den är aktiverad, kommer larmet om ett försök görs att bryta sig in i din bil. Prestige larmsystem sätts aktivt av användaren eller kan ställas in passivt, men det finns ingen skillnad i den typ av skydd som tillhandahålls av Prestige bilens larmsystem när beslut fattas om en metod för att ställa in alarmet. Saker du behöver
Alarm fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilmotorn, ur bilen och stäng alla dörrar.
2

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen för att ställa in alarmet. Lamporna på bilen blinkar en gång och horn piper, vilket indikerar att larmet är inställt.
3

Tryck och håll "Lock"-knappen i ungefär två sekunder för att ställa in alarmet tyst . Lamporna kommer fortfarande blinkar när larmet är inställt, men hornet kommer inte att ljuda.
4

Ställ larmet passivt genom att låta bilen sitta utan att trycka på "Lock"-knappen. Efter cirka 30 sekunder, kommer lamporna blinka och signalhornet ljuder en gång, vilket indikerar att larmet är inställt.
5

Inaktivera larmet genom att trycka på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen. Lamporna blinkar två gånger och hornet ljuder två gånger. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89828.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.