Hur att avväpna en System Auto Security

Automotive företag installera säkerhetssystem i fordon för att avskräcka bil tjuvar . Även ett passivt säkerhetssystem - som en nyckel -enhet - inte kan ändras eller avväpnas utan att ta bilen till generalagenten , kan du avväpna din bil larm så att larmet inte gällt varje gång du öppnar bildörren . Det är lätt att avaktivera larmet , och tar bara några sekunder . Saker du behöver
Alarm nyckelbrickan
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Höj din fjärrkontroll nyckelbricka och rikta den mot fordonet . De flesta billarm fjärrkontroller har en maximal räckvidd på 2.000 till 3.000 meter . Stå där du har en klar siktlinje ser det finns inget i vägen blockerar fjärrkontrollens signal .
2

Tryck på knappen på fjärrkontrollen som temporärt inaktiverar larmet . På de flesta larmsystem , trycka på " unlock " -knappen stänger av fjärrkontrollen . Men vissa system inaktiveras genom att trycka på " panik " -knappen . Om din bil har en fabrik larm , visar instruktionsboken vilken knapp man ska trycka . Om du har en eftermarknad systemet , berättar larmet manual du vad knappen avaktiverar larmet .
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid bilen på . Detta avaktiverar larmet tills du återställer den . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89944.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.