Felsökning AutoPage

En bil är mer än bara ett sätt att komma runt staden, det är en investering du måste skydda. Den AutoPage Företaget tillverkar många olika typer av produkter fordonssäkerhet inklusive en rad av billarm. Om du har ett larm AutoPage bil, kan du ibland uppleva problem att använda det. Om du inte kan få larmet att fungera, eller har förlorat eller tappat bort fjärrkontrollen, kan du följa några felsökningssteg för att få det att fungera igen. Instruktioner
1

Kontrollera indikatorn för batterinivå om du inte kan styra systemet med fjärrkontrollen. Om indikatorn är tom, eller om LCD-skärmen inte tänds med en knapptryckning, byta ut batteriet. Dra på toppen av batteriluckan på baksidan av kontrollen, skjut upp luckan. Dra ut det gamla batteriet, sätta ett nytt i och stäng dörren.
2

Kontrollera dörrar, bål eller huva om du hör tre pip från larmsystemet efter tillkoppling fordonet. Detta indikerar att ett av dessa områden är öppen. Kontrollera alla dem en i taget tills du hittar problemet och se till att den är helt stängd innan du försöker larma på systemet igen. Addera 3

Stig in i bilen och vrid tändningsnyckeln till "On" läge om du behöver avaktivera larmet, men du har förlorat eller tappat bort din fjärrkontroll. Larmet kommer att låta när du gör detta. Om du inte har en PIN-setup, tryck på "Valet" knappen för att avaktivera larmet. Om du har en PIN-kod, tryck på "Valet" knappen det antal gånger som motsvarar den första siffran i din kod. Vrid tändningsnyckeln "Off" och sedan "On" igen och tryck på "Valet" knappen det antal gånger som motsvarar din andra siffran.
4

Kontrollera kabeldragningen i ditt larmsystem om du inte att stänga av eller på med fjärrkontrollen eller den metod som beskrivs i steg 3. Se till att nätsladden är ordentligt ansluten till enheten och inte är sliten eller skadad. Kontrollera kopplingsschemat för din enhet för att säkerställa alla kablar är ordentligt anslutna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89973.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.