Hur man väljer en bil larm

Biltillverkarna erbjuder nu larmsystem med sina bilar. Men dessa larm ofta inte ger tillräcklig säkerhet. För att vara mer säker på att din bil är skyddad, få en eftermarknad larm. Saker du behöver
billarm
Tidningar bil säkerhet
Visa fler instruktioner
1

Kolla in tidningar som täcker billarm, såsom Auto Sound & Security och Bil Audio & Electronics. Få en uppfattning om vilka typer av funktioner olika larm har.
2

Kontakta välkända tillverkare och be om produktens litteratur. Top företag inkluderar Riktad Elektronik, Clifford, Crimestopper, Alpine, Omega Research & Development, Avital, och Code-Alarm.
3

avgöra vilka funktioner din bil har att matcha det till ett larm. Till exempel, om din bil inte har makt dörrlås, kommer du inte att kunna använda den här funktionen med ett larm.
4

Fundera på hur du använder din bil. Låt dig saker av värde i bagageluckan? Reser du i bilen ensam på natten? Vill du parkera din bil utanför? Din utvärdering kommer att hjälpa dig att välja ett larm med de funktioner du behöver mest.
5

Gör en prioriterad lista över funktioner du vill ha i ett system. Använd listan för att ifrågasätta en säljare om funktionerna i vissa larm. Om du inte har råd med den perfekta alarm, eliminera funktioner en efter en.
6

Välj ett larm från en större tillverkare, som förmodligen kommer att ha återförsäljare runt om i landet om du har problem på vägen .
7

Fråga om tillverkares garantier och butikens garantier arbetskraft. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89773.html

Previous: No
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.