Inaktivera ett system Auto Alarm

Billarmer skyddar din bil blir stulen eller vandaliserad . Du verkar de flesta larm med en nyckelbricka . Om du förlorar nyckelbricka måste du avaktivera larmet . Du måste också stänga av larmet för att installera en eftermarknad larmsystem . Saker du behöver
Startnyckel
Key fob
Visa fler instruktioner
1

Antingen trycker på knappen på din nyckelbricka eller använda nyckeln för att låsa upp bilen . Manuell upplåsning av bilen deaktiverar larmet tillfälligt .
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den framåt , men inte starta bilen . Hitta override knappen till larmet . Typiskt override knappen som sitter på larmstatusrutan nära rattstången . I några lyxbilar , som BMW , är override knappen på förarsidan kick panel . Äldre modell fordon har en vippströmbrytare istället för en override knappen .
3 p Om du har en override knappen , tryck och håll in knappen tills du hör alarmet kvittra gång . Om du har en vippströmbrytare , dra i spaken i motsatt riktning för att stänga av larmet .
4

att återställa larmet , vända bilen av och tryck override knappen en gång . Om du har en strömbrytare , vänd helt enkelt byta tillbaka till där det var . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89910.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.