Hur man använder ett larm Galaxy bil

Galaxy larm finns i enkelriktade modeller, som skickar ett kommando till fordonet när en knapp trycks in, och två-vägs modellerna, som skickar ett kommando till bilen och sedan skicka en bekräftelse på fjärrkontrollen när larmet har utfört handlingen begärs av den. Både envägs-och tvåvägs larm fungerar på ett liknande sätt. Saker du behöver
Remote
Visa fler instruktioner
1

stå inom larmet operativa bredd och tryck på "lås"-knappen. Denna knapp har en bild på ett lås på den, och kommer att låsa dörrarna på fordonet när man trycker. Denna talan även aktiverar larmet så att om dörrarna, huven eller bålen öppnas - eller om fordonet träffas med tillräcklig kraft för att utlösa påverkan /chock sensor - larmets siren ljuder och fordonets parkeringsljus blinkar.
2

inom larm operativa bredd, tryck på "unlock"-knappen. Detta kommer att stänga av larmet och låsa bilens dörrar. På vissa bilar kommer endast förardörren låsa, och ett andra tryck på låsknappen kommer att krävas för att låsa upp återstående dörrar.
3

Med avväpnade larmet, tryck och håll "trunk"-knappen. Denna knapp har en bild på den bakre änden av en bil på den, och kommer att öppna bilens bagageutrymme om fordonet är utrustat med en trunk avtryckaren. Denna knapp kan programmeras vid installation för att styra andra bilens egenskaper om power-trunk release är omöjlig eller oönskad.
4

Vet att vissa modeller av Galaxy larm erbjuds med möjlighet att fjärrstyra start fordonet. Vanligtvis kommer den knapp som gör detta har en bild på en tangent på det, och kommer att kräva två till tre sekunder Tryck för att aktivera. På två-vägs modellerna kommer fjärrkontrollen kvittra att indikera en lyckad start av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89821.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.