Hur desinficera ett laminerat Körkort Surface

körkort vanligen används som ett bevis på ålder eller identifiering. De är ofta hanteras av flera olika personer och kan inrymmas i en ibland-grubby plånbok. Det är hälsosamt att desinficera din licens yta då och då. De bilder och text som visas på din licens är viktiga, och de nyaste licenser innehåller flera spökbilder och ornament, som måste skyddas vid desinficering. Saker du behöver
Liten Vinäger skål
eller färdigköpta desinfektionsmedel
Soda vatten
Sponge
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1 < p> Fyll en liten skål med 1/4 desinfektionsmedel eller vinäger och 3/4 varmt (men inte hett) vatten. Du kan också använda varmt soda vatten i stället för kranvatten. Den fizzing åtgärder kommer att bidra attackera fläckar och fläckar på din licens, medan desinfektionsvätska kommer att utrota skadliga mikrober.
2

Placera ditt körkort i skålen så det är helt nedsänkt i vätskan, och låt det sitta i minst två minuter.
3

bort licensen från skålen och försiktigt gnugga eventuella drabbade eller färgade områden med den mjuka sidan av en svamp.

4

Dab överflödig vätska från ytan av din licens. Lägg en pappershandduk platt på en torr yta, och placera licensen den pappershandduk.
5

Iaktta din torra licens. Om du ser några fler fläckar eller märken, upprepa tvättprocessen men använder 1/2 desinfektionsmedel eller vinäger, 1/2 varmt vatten. Återigen, överväga att lägga varmt sodavatten till skålen snarare än kranvatten.
6

Se över din licens igen. Om ett fläcken kvarstår, byt ut din licens hos din lokala motorfordon avdelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145952.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.