Sätt att komma över rädslan för ett körprov

För att få ditt körkort är en viktig milstolpe i ditt liv, kan du vara orolig - med rädda - om testet. Tricket till framgång står inför dina rädslor och förväntar slutliga framgång, även om du känner dig nervös om processen. Ha kontroll över din rädsla

Många människor har en rädsla för att bli dömd, vilket är vad tar ett prov känns. Rädsla har ett sätt att göra en person känner sig som om han är den enda oroskänsla, men alla är rädda för något. Din rädsla råkar vara den drivande testet. Ge inte rädslan mer makt än den förtjänar. Låt inte det att styra dina handlingar. Addera Tänk dig själv att fatta testet
Imagery

är ett kraftfullt verktyg för att förbereda för en stressande aktivitet. Föreställ dig själv gå in i Department of Motor Vehicles. Tänk dig själv gå fram till disken och tar emot den skriftliga delen av testet. Tänk vad man kan känna sig som - hur händerna kan svettas och magen kan ha fjärilar. Det är OK att fullt ut undersöka hur du känner när du är rädd, även om det innebär känsla av yrsel. När du har gjort ditt bästa för att föreställa sig det värsta, bild själv tar ett djupt andetag och tänkte hur trevligt det kommer att kännas när du klarar provet och gå bort från DMV med din licens. Det är troligt att denna övning inte kommer att bli lätt, men praxis kan hjälpa dig att bli desensitized dessa känslomässiga reaktioner. När du har börjat att kontrollera dina känslor angående den skriftliga delen av provet, göra samma sak med körprovet. Bild allt från att vrida nyckeln i tändningslåset för att höra att du gick med glans.
Ta ett andetag


Ta dig tid att samla dig när du sitta ner med det skriftliga provet eller har spände bältet för den drivande delen. Några sekunder av djupa andetag är allt som behövs för att rensa ditt sinne och lugna nerverna. Detta kan vara ännu enklare om du spenderar veckorna fram till testet öva djupandning. Andas in genom näsan och räkna till fyra och andas ut genom munnen och räkna till åtta. Oroa dig inte om någon tänker att det är konstigt när du har kommit till DMV. Ingen annan än du måste veta att du gör det.
Inte overthink

Undvik att få i ditt eget huvud. Lika viktigt som detta test känns, det är inte det viktigaste som kommer att hända i ditt liv. Även om det värsta skulle hända och du inte testet, kommer det inte i slutändan ingen roll. Du har gott om möjligheter att ta det, och ingen kommer någonsin att veta hur många försök det tog. De skriftliga frågor om testet kommer att vara grundläggande trafikregler som du redan har lärt dig. Svaren kommer att vara enkla, så oroa dig inte om trick frågor. Den DMV vill helt enkelt veta att du vet svaren på en viss procent av frågorna. Detsamma gäller för din provkörning, DMV vill veta att du är en säker förare. Kör som om du skulle göra om du var ensam, utan att oroa vad testaren anser om varje drag.
Ändra svar när du behöver

Var inte rädd för att ändra din ursprungliga svar på den skriftliga delen av testet. Om, vid eftertanke, känns ett svar fel, ändra det. En studie från Journal of Personality och Social Psychology citerade A kan undersökning från 2005 som involverade 1561 studenter som midterm tentor. Studien fann att när elever bytte svar på deras test, gick de från fel till rätt 51 procent av tiden, rätt till fel 25 procent av tiden och från en fel svar på ett annat felaktigt svar 23 procent av tiden. Poängen är, oddsen är på din sida om svar känns fel och du väljer att ändra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145888.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.