Hur man tar bort de vajrarna på en Victory motorcykel

Victory är en av USA: s få kvarvarande motorcykeltillverkare, stående head-to-toe med sin Milwaukee-baserade rival, Harley-Davidson. Under åren Victory maskiner följer samma klassiska linjer av en cruiser-stil motorcykel, men behåller en stil alla sina egna. Motorcykelns bränsleinsprutning gaspådrag styrs av en traditionell par stålkablar, en för att dra gasreglaget öppen medan den andra skjuter in den i ett stängt läge. Med tiden kan dessa stålvajrar sträcka genom upprepad användning och slutligen knäppa. Kablarna kan ersättas av de flesta Victory ägare beväpnade med en standard verktygssats, dock skall motorcykelns bränsletanken och luftintag tas bort för att göra det. Saker du behöver
Duk affärshandduk
skiftnyckel satt
insexnyckel ställa
bungee rep
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Motorcykel kabel-specifika smörjmedel spraya
Inch-pound och fot-pund momentnycklar
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på sidostödet. Täck bränsletanken med en tjock trasa butik handduk för att förhindra skador på tankens målad yta.
2

Dra gummistövlar skyddar gasvajern skadereglerare, som ligger direkt under den högra styret switch pod. Lossa kabeln muttrarna justerskruvar lås, med hjälp av en skiftnyckel. Vrid vajern medurs justerare tills justerare sitter helt mot kabeln höljen.
3

bort den yttre klämman framifrån bromshuvudcylindern, med hjälp av en insexnyckel. Dra huvudcylindern från höger handtag, knyt ihop den på framgaffeln med ett bungee rep. Håll huvudcylindern upprätt och förhindra att den välter för att undvika att få luft i frambromsen kretsen.
4

Skruva skruvparet gå rätt styret switch pod, med en stjärnskruvmejsel. Dra i spaken pod isär för att avslöja de vajrarna och fläns fäst i änden av gaspedalen gashandtaget. Rulla gashandtaget tillbaka och dra bak - pull - gasvajern ur gashandtaget flänsen fånga. Rulla greppet framåt och dra fram - tryck - gasvajern ur flänsen. Dra båda vajrarna ur den bakre delen av omkopplaren pod.
5

skruva isär stolen från motorcykeln, med en stjärnskruvmejsel eller en insexnyckel. Lyft baksidan av sätet upp och dra den tillbaka tills den kan tas bort helt. Dra både ram omfattar utanför på båda sidor av motorcykelns ram, som ligger direkt under sätesskenorna, för hand.
6

Lossa fästskruvarna från flikarna på framsidan av bränsletanken, som ligger längs sidorna av styrningen pivot, och vid basen av bränsletanken, med hjälp av en insexnyckel. Lyft bränsletanken från ramen och har en assistent hålla den på plats. Lossa klämmorna som fäster bränsleslangen under mitten av tanken och vattnet avloppsslangar vid ytterkanterna av tanken, med hjälp av en platt skruvmejsel. Dra slangarna från bränsletanken. Lossa kontaktstycket bränslepumpen, ta sedan bort tanken helt.
7

Ta bort locket från toppen av luft box, ligger direkt ovanför båda maskinrummen cylinderhuvuden, med en stjärnskruvmejsel. Skjut intag kanalerna ut från luften rutan. Unbolt luften låda från spjällhuset, med hjälp av en insexnyckel. Dra ut luften rutan ut från den högra sidan av motorcykelns ram.
8

Koppla bränsleinjektorn kontakterna och flytta dem ur vägen. Lossa gasvajern nötter justeringsfötter lås, som ligger på ett par av kabelhållare på framsidan och baksidan av den högra sidan av spjällhuset, med hjälp av en skiftnyckel. Inte lossa kabeln på den yttre positionen för bakre kabelhållare, är detta den snabbt tomgång - choke - kabel. Vrid vajern justerare medurs tills justerare sitter mot kabelhållare. Dra kabeländarna ur spjällhuset remskiva. Vrid vajern justerare motsols tills den gängade änden av kabeln lagerhus är gratis. Skjut vajrarna ur spåren skurna i kabelhållarna.
9

Notera hur vajrarna är dragna genom motorcykelns ram, dra kablarna ut och bort från motorcykeln. Smörj de nya kablarna, med en motorcykel kabel-specifik smörjmedelsspray, sedan dra kablarna genom ramen till styret, följa samma väg som används av de ursprungliga kablarna.
10

sätts de första kabeländen i den bakre spärren på spjällhuset remskiva. Skjut kabeln genom den bakre kabelhållare kortplatsen och skruva sedan kabeln justeraren helt i hållaren. Detta är den dragkabel. Slip den andra - push - kabeln i främre fångst på trissan. Skruva fast kabeln justeraren i den främre kabelhållare.
11

Skjut kabeln slutar i den bakre delen av den högra styret switch pod. Slip dra kabeländen i den bakre spärren på gasreglaget gashandtaget fläns. Skjut rörål änden i gashandtaget främre spärren. Passa in stiftet på den inre läppen av den bakre omkopplaren pod i hålet borras i styret. Skjut den främre delen av omkopplaren pod på plats och tätt dra åt skruvarna switch pod.
12

Vrid vajern justeringsskruvarna vid spjällhuset moturs tills de halvvägs ingängad i kabelhållare. Lätt vicka grip gashandtag twist tills du känner spänning. Helst ska det greppet har 1/8-tums rörlighet innan greppet drar gasvajern. Vrid omkopplaren pod kabel justerare moturs tills gashandtaget har 1/8-tums fri lek. Dra åt muttrarna justeringsfötter slussen vid spjällhuset och switch pod. Koppla in bränsleinsprutaren kontakterna.
13

Skjut luften rutan under spjällhuset från höger sida av motorcykeln. Montera luft rutan på spjällhuset och skruva åt bultarna på plats. Dra åt bultarna till 25 tum-pounds. Skjut luftkanaler i luften rutan, sedan tillbaka locket över toppen av luft rutan. Dra åt bultarna till 10 tum-pounds.
14

Håll bränsletanken över motorcykeln med hjälp av en assistent. Anslut bränslepumpens kontakt, följt av både vatten slangarna på utloppen längs båda sidor av tanken. Skjut bränsleslangen på bränslepumpens utlopp under mitten av bränsletanken. Dra åt alla tre slangklämmor, med hjälp av en platt skruvmejsel. Sänk tanken på motorcykeln. Skruva paret framåt bultar, liksom den bakre fästskruven, på plats och dra dem till 35 foot-pounds.
15

tryck ramen täcker in kragarna på båda sidor av motorcykelns ram under sätet skenor. Skjut fästet tunga under den främre delen av sitsen i öppningen vid basen av bränsletanken, sänk sätet på sätesskenorna. Skruva sitsupphängningen bulten på plats och dra den tätt.
16

Knyt den främre cylindern broms master från framgaffeln och montera den på höger handtag. Dra de yttre huvudcylinder klämbultarna mul-pounds, med hjälp av en momentnyckel. Pumpa den främre bromshandtaget flera gånger, ska spaken kännas fast när den rör sig genom sitt utbud av rörelse. Om spaken känns mjuk, nästan som att klämma en svamp, kan luft har kommit in i broms-kretsen och kommer behöva luftas för att återställa bromsverkan.
17

Starta motorn och låt den gå på tomgång. Sitt på motorcykeln och lyft av sidostödet. Vrid styret helt från ena sidan till den andra och lyssna på motorn. Om motortomgång ökar när styret vrids, kablarna är alltför snäv och måste lossas. Stanna motorn och sänka motorcykeln på sidostödet., Om motorn tomgång förblir konstant oavsett styrets läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111786.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.