Hybridbil Incitament

Som hybridbilar orsakar mindre föroreningar och möjliggöra mindre beroende av olja, är konsumenterna uppmuntras att köpa dem av många skäl. Den amerikanska regeringen ger incitament som är utformade för att göra ägandet av hybridfordon mer lönsamma och bekvämt. Om du funderar på att köpa en hybridbil, bör du vara medveten om de många fördelar som är förknippade med att äga en hybrid. Skattelättnader

Skattelättnader är en av de vanligaste och mest populära typer av hybridbil incitament. Vanligtvis har varje modell av hybridfordon en viss dollar belopp att dess ägare kan dra av från hans eller hennes självdeklaration. Du kan också få en skattelättnad för att omvandla din vanliga bil till en hybrid. Denna kredit är lika med ca 10 procent av kostnaden för omvandlingen. År 2009 var det högsta belopp som är tillåtet enligt kreditavtalet 4000. Krediten kommer att gälla till den 31 december 2011.
HOV Lane Tillgång

Hybridfordon också få tillgång till hög beläggning fordon, eller HOV, körfält. Ett lagförslag som antogs 2006 av representanthuset tillät staterna att öppna HOV körfält för hybridfordon. Detta innebär att förare av hybridbilar, även om de kör ensamma, får använda de köer som anges för bilpool bara. För att en hybridbil som ska tillåtas att använda HOV körfält, dock måste det visa minst en 50 procent förbättring i effektivitet över icke-hybridfordon.
Hybrid Upgrade Insurance Alternativ

Vissa stater tillåter försäkringsbolagen att erbjuda en hybrid uppgradering alternativ på deras politik. Med denna uppgradering är ägarna tillät att uppgradera till en hybridmodell av fordonet i händelse av en total förlust av sitt fordon inom de första tre årsmodeller. Denna uppgradering är endast tillåtet i ett fåtal stater. Vissa försäkringsbolag erbjuder privata incitament till kunder med hybridbilar
privatekonomiska incitament

. Ett företag erbjuder en 10 procent rabatt på bilförsäkring, oavsett vilken typ av försäkring kunden bär. Dessutom, många hotell erbjuder en rabatt till gäster som anländer i hybridbilar. Denna rabatt kan ta många former, från en schablonmässig rum rabatt till besparingar på priset på parkering.
Statliga incitament

Förutom federala och privata rabatter, olika stater erbjuder ett brett utbud av olika incitament. Dessa kan ske i form av krediter till statliga skatter, försäljning statliga skattelättnader och sänkta fordon registreringsavgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105475.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.