Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Rig en Crappie båt med ljus och innehavare Pole

Båt belysningssystem för fiske efter mörka och metspö innehavare är lätt tillgängliga som byggsatser som kan anpassas till din crappie fiskebåt oavsett om du skrov är aluminium, glasfiber eller trä . Båt ljus för natten navigering är typiskt konstruerade på stöttor som höjer ljuset upp för optimal visning. Crappie fiske lampor, å andra sidan, är bäst när de är flytande ljus. Spöhållare montera säkert att båtens reling för att frigöra händerna och gör att du kan fiska flera rader på en gång. Saker du behöver
borrmaskin
Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

bort ljuset ur förpackningen. Du kommer att se att det kommer i två stycken, ljuset och dess stolpe och ljuset fästet som ansluter ljuset till båten.
2

Välj en borr med samma storlek som hålen i ljuset mount, sedan placera detta fäste antingen i fören eller aktern på båten där du har tillgång till botten av skarndäck.
3

Borra tillgång hål för elektrisk tråd och bultar i relingen på båten.
4

För den elektriska tråd genom tråd, hålet, och anslut sedan ljuset till sitt fäste. Använd bultarna som följer med ljuset för att montera enheten på relingen på båten.
5

dra kabeln till baksidan av båten, och anslut den till batteriet om ljuset har en strömbrytare som måste vara aktiverad på själva enheten. Några ljus kit inkluderar växlar som ska installeras på instrumentbrädan i crappie båten. Om detta är fallet, montera strömbrytare, drar ledningarna till växeln, och sedan dra kabeln till båtens säkringsbox under instrumentbrädan.
6

Anslut ström-ledningar från ljus till en oanvänd säkring som innehåller en låg strömstyrka krets. När detta är gjort, anslut jordledningen för ljuset att ett batteri marken, antingen i gruppcentralen eller en som används av annan elektronisk utrustning på båten.
7

Montera hållarna metspö den crappie båten genom att lossa skruven klämman på hållaren så att den passar över relingen på båten. Placera hållaren så att stången hålls med en uppåtriktad vinkel ovanför vattnet, och sedan dra åt skruven klämman. Placera dessa ca 12 inches isär för att förhindra påväxt av staven tips i fallet med en strejk på din linje. Dessutom, placera innehavarna för varje platser på båten, både på styrbords och babords sida, så att du har obegränsad tillgång till innehavare av något säte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104790.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.