Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du anpassar en Alumacraft V-skrov Boat

Anpassa en Alumacraft V-skrov båt som passar just dina behov är en av de stora glädjeämnen i att äga båtar liknande denna. Oavsett om ditt intresse är fiske eller bara verktyg runt sjön, kan skräddarsy en Alumacraft båt gör det mer användbart och roligt. Vissa anpassningar kan även hjälpa dig att komma ur trubbel i händelse av en storm som stiger upp snabbt. Saker du behöver
Marin GPS-enhet Flighter Bimini sufflett
Trolling motor
Stereo
Visa fler instruktioner
1

Installera en marin GPS enhet i Alumacraft båten. Dessa kan installeras med minimal kabeldragning eftersom de är självständiga enheter. Det är bäst att montera den strax ovanför ratten på pulpeten så att den kan ses lätt under dåliga båtliv villkor. Inte bara kan en GPS-enhet hjälper dig att navigera förrädiska vatten under dimmiga förhållanden, kan det också få dig tillbaka till stranden i händelse av att du förlorar dina lager.
2

Installera en Bimini sufflett på din Alumacraft båt. En Bimini-Top kan inte vara en nödvändighet för en Alumacraft båten när du fiskar, men det finns tider som du kommer att finna att det är absolut nödvändigt. Inte bara ger ett Bimini top dig skydd från regn och sol, men det kan lätt tas bort för att ge open-air båtliv när du vill. Alumacraft erbjuder sina egna Bimini toppar som tillval på nya båtar, samt byggsatser som kan installeras på äldre båtar.
3

Installera en trolling motor på fören på din båt. En liten trolling motor är en nödvändighet när du fiskar eftersom det tillåter dig att effektivt smyga på fisk med tystnad av en elmotor. De är lätta att installera, liksom. Allt du behöver göra är att dra åt klämmorna för trolling motorns monteringsfäste över sidan av fören på båten, och sedan dirigera elkablar till båtens batteri. Väl ansluten, är motorn redo att gå.
4

Montera en stereo i konsolen i din Alumacraft båten om det inte redan är utrustad med en. Fördelen med att göra detta med en Alumacraft båt är att de redan har de nödvändiga monterings utrymmen i stället. Allt du behöver göra är att ansluta stereon till ledningsnätet finns under pulpeten, och sedan drar ledningarna genom skrovet till högtalarnas placering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104773.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.