Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Vad är syftet med Bead Lock Fälgar ?

Beadlock fälgar används på fordon som måste ha lågt tryck i däcken , hålla däcket mot fälgen för att säkerställa att det förblir på plats . De finns att köpa från motoriska butiker och på nätet . Funktion

Beadlock fälgar förhindra däck blowouts genom att hålla sträng av ett däck mot fälgen . När mängden luft i ett däck är lågt , det tryck som håller den på plats ökar , vilket potentiellt till en blowout eller att fordonet förlorar sin stabilitet och välter , om den branta marken . En beadlock säkerställer däckvulsten stannar mot insidan av hjulet så att de roterar tillsammans.
Använd

Beadlock fälgar är tillgänglig för en mängd olika fordon , men är främst används av terränggående lastbilar och i berg - krypande tävlingar , som har lågt lufttryck för att maximera greppet --- till exempel , när de passerar leriga , våta eller stenig terräng .
Attachment

flänsen från den befintliga fälgen måste tas bort med en hårdmetall fräs , innan efter beadlock tillverkarens instruktioner om hur man svetsa dem på plats . Det är också rekommenderat att hårdlöda skarven för extra styrka och säkerhet , och för att undvika små hål som begränsar luft retention.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103227.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.