Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur till Ren Recaro säten i en 1983 Trans Am

Även om du kan säkert ta din 1983 Trans Am till en automatisk detailer och har ett professionellt rengöra din Recaro säten, skulle du behöva betala topp dollar för arbetsmarknaden. Med lite tid och rätt produkter rengöring, kan du utföra samma jobb och spara några av dina pengar för andra ändamål. Saker du behöver
två sprayflaskor
Klädsel Cleaner Review Flera handdukar
Vakuum
Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska med varmt rent vatten. Lägg inte någon tvål eller annat rengöringsmedel. Spraya Recaro säten med det varma vattnet till dess att de är helt täckta. Inte mätta dem, du vill att ytan som ska täckas, men du vill inte ha för mycket vatten komma in sätena
2

Fyll en andra sprayflaska med klädseln renare.. Spay Recaro säten på samma sätt som du gjorde med vatten, tillräckligt för att täcka ytan av sätena men inte blöta dem. Låt renare att sitta på sätena i några minuter för att bryta upp smuts och fläckar.
3

Skrubba sätena med rena handdukar. Börja längst upp eller längst ner på sätet och skrubba hela sätet, som arbetar i alla sprickor tills du rensat hela sätet. Använd en liten borste för tuffa fläckar eller att komma in på områden som är för små för din hand.
4

Vacuum sätena när du är klar grundligt rensat dem. Lämna bilen dörrar eller fönster öppna, så att luften kan strömma genom bilen för att torka sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123659.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.