Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av torkad Car Polish

Bil polish gör din bil glänsande och blankt efter en bra detalj jobb . Bil polish appliceras genom att torka den på bilens yta och sedan torka bort det efter att låta det sitta i några minuter . Om du missat några av de polska och bara märker det när det har torkat , kan du fortfarande enkelt ta bort det . Det är möjligt att ta bort torkad bil polish med goda resultat , utan att skada lacken och utan att behöva tillämpa polish för hela bilen . Saker du behöver
Quick Detailer
Mikrofiberduk
Tandborste
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera polish för att se hur tjockt det är . För tjock torkad polish , använd en torr mikrofiberduk för att försiktigt polera polera för hand . När detta är gjort , gå till nästa steg , och behandla detta område som om det vore en lätt mängd torkat polish .
2

Spray en dimma av snabb detalj spraya över ljus lager av torkad bil polera . Använd en ren mikrofiberduk för att polera polska och detaljer spraya bort . Detaljraderna sprej torkar efter en minut .
3

Använd en torr , ren tandborste för att försiktigt borsta bort torkad bil polish från trim bitar på bilen . Polish får byggt upp kring trim , speglar och andra platser på din bil och kan vara svåra att nå . En torr tandborste avlägsnar polish säkert och kommer inte att skada ytan på trim eller färg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123227.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.